- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.441
Мигрантите бе....следно што е?
Сеа по ново нели Аце е уствари антички македонски бугарин?Нарекува оти оди секоја недела на релацијата Бепград. Вујковците му комити се превртуват во гробовите како дознале што гјубре имаат за потомак.[DOUBLEPOST=1501871332][/DOUBLEPOST]Каj си бе Милоjко доjди да послушаме ова, јас се наежив ,а ти?
[DOUBLEPOST=1501873075][/DOUBLEPOST]
А ти што си бе влав ? Само тие во вардарска Македонија се срекни от тоа што Грујче им го смени идентитетот на антички педери.
"Дво третинско мнозинство"[DOUBLEPOST=1501887944][/DOUBLEPOST]@Almeida и остали дудлачи
Законот за албански јазик помина во Влада - ги нема двојазичните банкноти
Како што веќе објави ТВ 24 во него ги нема двојазичните банкноти, амблеми на војската ниту двојазичните хартии од вредност. За нив ќе решава венецијанската комисија и доколку добијат зелено светло, во понатамошната фаза ќе бидат вградени.
Сепак во општините каде што албанците се над 20% униформите на полицијата; пожарникарите и здравствените работници ќе бидат и на албански, а на банкнотите ќе стојат културни елементи на Албанците, но не текст на албански јазик
[DOUBLEPOST=1501876947][/DOUBLEPOST]Се чудам со што следно ќе ни го подобри животот новиот премиер и новава влада, давање државјаннства на имигранти?
Чекај бе па ти за давање на држава треба дво третинско мнозинство!Готово пропадна државата. Немаме веќе наша држава, се е дадено на Албанците или на Бугарите, сеедно битно продадено е се.
Добро бе чоек кој ти е крив шо се лажиш како мало дете и шо си наивен како француска собарка. Па ти се испрди тука ова, она најбогата партија на западна хемисфера ти реков ми рече. Некој ми те излажил или си прочитал некаде и така како шо те дал господ наивен и плиток во умот си решил да делиш правда по форуми наместо да седниш и да побараш, провериш пред да се изглупираш за сите пари. И сега шо, јас ти сум крив дека си глуп и наивен. Јас не велам дека лажиш ама ете не ти вервам на збор, а и зошто би ти вервал. Реков ок бујрум најди некој документ за да споредиме. Баба лажи, трап не лажи. И ти сам продолжи да се плеткаш и да се пикаш во гомна за да на крај завршиш типично шаренолико од типот абе да глуп сум и ме шетаат по тавани како мало дете ама ВМРО глупи едни, вакви такви. Дечко пред да обвинуваш други за било што посебно за перење мозок почни прво од твојот. Пељте ти е направен, те вози кој сака и како сака. Се надевам дека научи нешто од нашата преписка освем тоа дека си многу наивен.Дури вакви како тебе кои живеат во апсурдистанот на дрпмне имаат лице да млатат празна слама ќе ви го ебавам рајато.
А за да ладиш мадиња треба да ги имаш, а во изминативе години на унтергангот на пастирот дојдов до заклучок дека бранителите на 11 годишното оргијање на дрпмне останале без нив.
Мафо бе легендо кај си ти. Те нема, те нема па ќе исчезниш. Како оди работата? Се оди по план како што е планирано или ќе има уште некое изненадување, се надевам пријатно овој пат. Дај некое инсајдерско инфо од прва рака. Уште сте со Заев на Ти така?
Каде го прочита ова? Ние си имаме предоста цареви за да ги сакаме и грчките[DOUBLEPOST=1501889302][/DOUBLEPOST]Сеа по ново нели Аце е уствари антички македонски бугарин?
Како што, промената на името.[DOUBLEPOST=1501889551][/DOUBLEPOST]Мигрантите бе....следно што е?
Не лупетај, со ВМРО ти имаш токму толку општо колку и Велимир Прелич. Збори си за ДПНЕ за да не се чуди човек што збориш.од типот абе да глуп сум и ме шетаат по тавани како мало дете ама ВМРО глупи едни, вакви такви.
Секако. Конечно за нешто да си во право.Чекај бе па ти за давање на држава треба дво третинско мнозинство!
Знам дека е тешко ама па барем криминалците ќе лежат затвор нели?
Не поддржувам. Да беше само за јазикот ќе поддржував, вака со симболи на пари итн, не поддржувам.
И покрај несогласувањата на релација СДСМ - ДУИ, решението ќе биде пуштено цело на венецијанската комисија, Владата се обврзала да ги почитува нејзините препораки.Нешто што Владата го предвиде и во планот 3-6-9.Секако. Конечно за нешто да си во право.
Не поддржувам. Да беше само за јазикот ќе поддржував, вака со симболи на пари итн, не поддржувам.
И покрај несогласувањата на релација СДСМ - ДУИ, решението ќе биде пуштено цело на венецијанската комисија, Владата се обврзала да ги почитува нејзините препораки.Нешто што Владата го предвиде и во планот 3-6-9.
Znachi odluka ke donese venecijanskata komisija, a Zaev ke glumi integritet..."ne be ja, taka komisijata odluchi, jas bev protiv, ama oni ne zaebaa". Znachi taa venecijanska komisija mozhe da pravi shto saka, oni ne zaebavaat i pokraj naporite na premierot koj i misli najdobro na Makedonija.