Jas eve od tebe prv pat slusham deka Sela imal oruzhje. Mozhe izvor za ova?Што со неговиот пиштол и што проба да утепа со него некој човек?
Не лажи бе. Како бе не ти е срам да лажеш.Што со неговиот пиштол и што проба да утепа со него некој човек?
Не реков дека немало и меѓу тие наоружани. Реков само дека не ми е јасно зошто не се збори за другово. Нити по медиумите, нити од засегнатите во собранието. Затоа и прашувам, затоа што луѓето внатре знаеја за ова.Jas eve od tebe prv pat slusham deka Sela imal oruzhje. Mozhe izvor za ova?
Patem, eden od bagabontite, mislam onoj so ustashkata maica na edna slika go fatija kako ima pishtol vo farmerki otpozadi.
Од кај лажам? Човекот што замалку ќе попиеше метак од него е тој што го скапа од ќотек на ивица од живот. Тебе треба да ти е срам што влегуваш во одбрана на дегенерик како Села а нити знаеш како знам, нити за сигурно дека немал оружје.Не лажи бе. Како бе не ти е срам да лажеш.
Ти единствено можеш да знаеш ако си бил таму. Многу ми е гајле за Села мене, не е убаво да лажеш тоа ти викам.Не реков дека немало и меѓу тие наоружани. Реков само дека не ми е јасно зошто не се збори за другово. Нити по медиумите, нити од засегнатите во собранието. Затоа и прашувам, затоа што луѓето внатре знаеја за ова.
Од кај лажам? Човекот што замалку ќе попиеше метак од него е тој што го скапа од ќотек на ивица од живот. Тебе треба да ти е срам што влегуваш во одбрана на дегенерик како Села а нити знаеш како знам, нити за сигурно дека немал оружје.
Истиот е во апс и за разлика од другите што беа пуштени не гледам друга судбина да му се случи освен да се удави во кофа вода, затоа што ги знаеме брачава какви се во однос на одмазди. Важно ти со мене коми се, затоа што немаш попаметна работа, многу побитно е за Села да не се "клевети" наоколу.
Нормално.Ова со ракометот и Вардар, заслуга на владата на Заев и нивната заложба за спортот ?
..треба да ти биде.....Ти единствено можеш да знаеш ако си бил таму. Многу ми е гајле за Села мене, не е убаво да лажеш тоа ти викам.
Какви се ова будалаштини?Македонија во НАТО!
А Самсоненко толку беше критикуван. Сега? Ќе се воздигнува ли до небо? Ќе се сликаат ли со него?еве со новата влада и спортот ни тргна.
..треба да ти биде.....Ти единствено можеш да знаеш ако си бил таму. Многу ми е гајле за Села мене, не е убаво да лажеш тоа ти викам.
пушти ги будалетинки , незнаат што зборат..., а можеш и онаа фрескана од Железничка станица да им ја нацрташ, онаа која ја уништи земјотресот , а копијата ја изгоре оној шипатарски директор на пошта.....нема да можат да сватат...[DOUBLEPOST=1496647579][/DOUBLEPOST]Какви се ова будалаштини?
Македонија никогаш нема да стане членка на НАТО-корпорацијата, или ако сакаш да цртам не под тоа име и не со Македонски народ!
...не бе руси мразат из дна шарене демонкратске душе...А Самсоненко толку беше критикуван. Сега? Ќе се воздигнува ли до небо? Ќе се сликаат ли со него?
Веќе кажав едно стотина страници наназад дека бев внатре во Собранието. Лажењето не е убаво, да, но и пригушување информации исто така не изгледа добро за медиумскиот простор, со оглед на тоа што имаме нова Влада. Чии усти исушија пред камери дека медиумите не биле слободни и дека не треба да се цензурира.Ти единствено можеш да знаеш ако си бил таму. Многу ми е гајле за Села мене, не е убаво да лажеш тоа ти викам.
И пак не е сменето. Како?Oвој па, докажуе дека и ВМРО ДПМНЕ се за промена на името, преку семантички трикови во нивната програма за 'преродба".
Демек никој не слушна на снимките како Груевски кажа отворено дека го прифатиле предлогот за ново име.
никот од ова..:Веќе кажав едно стотина страници наназад дека бев внатре во Собранието. Лажењето не е убаво, да, но и пригушување информации исто така не изгледа добро за медиумскиот простор, со оглед на тоа што имаме нова Влада. Чии усти исушија пред камери дека медиумите не биле слободни и дека не треба да се цензурира.
Треба да почнат да ја следат новата пропаганда, поразената.Абе на кого му објаснуваш бе Лет?? Не гледаш задоени се со пропагандата. Фиерот еве веќе 3 дена е паднат, а тие уште слепо го следат.