Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.409
- Поени од реакции
- 7.865
Сега правиме муабет што би било кога би било. Да беше вака ,да беше така. Да беше ама не е. Конкретно за Стојанче по незнам кој пат ќе повторам имаше доволно време да постигни нешто. За изговори ке се најдат секогаш но тоа не го менува фактот дека и по толку години пак е никој и ништо во политика колку и да сакаш да не биди така. Та тој зборал та тропала ламарина како и многу други како него што пробале да си играат политика. Да бил паметен ќе ја сфател играта наместо да оди со главата низ ѕид и ке стигнел до позиција каде може да биде некој фактор во политичката сцена и зборот да му вреди нешто а не како сега прдеж во ветер и затоа според мене е глуп за политика. Дали бил наивен, дали го изиграле или не си ја продал достоинственоста во моментот и не е толку битно затоа што граѓаните со право на глас не гледаат во него личност или опција на кого би му ја дале довербата да ги води а тоа можеме да се сложиме е она што се рачуна во политиката и она што на крај одлучува дали некој е добар или лош политичар.
Го отепа од вреѓање чоеко не знам шо ти има згрешено?
Ако не вреди, шо потреба секоја медимска активност ваков бил таков бил ај кажи ми?
Јас да сум ко него, нема потреба он од калкулнаство, на сите теливизии редум, социјални мрежи активности, некој националистички ставови и другарите да ти велат овој е прав патриот...смеа да има.
Добро сеа, поделени се твоите, МКД знаме од кола на БГ таблици, тие се МКД Бугари, и Латас страната тие се МКД Срби, зато така.Ок, Ацо Кабранов.
Ред комити, ред војводи.Сите патриоти.Јунаци.
Не ми кажа, можи да излезам?