- Член од
- 3 март 2013
- Мислења
- 2.678
- Поени од реакции
- 1.357
Па нели виде Владе дека исчезнав кога се вметна таа платформа, а се појавив вчера кога е отфрлена таа иста платформаМафо друже , не ми е нов аватарот туку ти беше премногу зафатен во комитетот па не напушти.
Прашај админите колку пати прашав дека е детево. Сите раце креват, како во земја да пропадна.
Инаку те бендисва ? Пошто не си во тек тој е мојот предлог за ново државно знаме, знаме кое би ги обединило двата државотворни народи на републиката.
- Воопшто не ми се допаѓа начонот на кој се вметна таа платформа. И воопшто не ја оправдувам и сум голем противник. Немам ништо искрено против албанците, дури и му се восхитувам на здрелоста што ја покажа на последниве избори да паднат албанска партија без ниту една пуштена бомба, за разлика од македончето кој слепо остана на браникот на криминалот. Но сепак треба да се знае границата на нивните барања, и на тоа треба да се остани.
- Невозможна е нивна реализација, прво се бара 2/3 мнозинство,друго во најголем број кај нас преовладува потсвесен национализам што нема шанси да се дозволи да дојди до остуварување на тие барања, трето, има избори на секоја година и многу лесно се решаваат работите со онај кој ќе ке се дрзне да почне со остварување на таа платформа , надвор од уставот