M
makedonecot 1986
Гостин
го спасил сигурно, иако он бил неспособен[DOUBLEPOST=1493135167][/DOUBLEPOST]за разлика од денеска скандинавските луѓе се судени на геноцид
Ми чуе комшијата од долни спрат за скандинавците, знаеш?го спасил сигурно, иако он бил неспособен[DOUBLEPOST=1493135167][/DOUBLEPOST]за разлика од денеска скандинавските луѓе се судени на геноцид
Мајко мила, колку си глуп. Глуп како кур, Глуп како рѓосана шахта. Глуп на начин како што само Македонец може да биде. Ем глуп, ем прост, ем необразуван, ем појма нема, ем памет продава. Од глупаци како тебе сме до ова дереџе дојдени.го спасил сигурно, иако он бил неспособен[DOUBLEPOST=1493135167][/DOUBLEPOST]за разлика од денеска скандинавските луѓе се судени на геноцид
Геј.Али за Сабатон не се слагам, добар бенд се, имаат неколку ептен јаки ствари.
Сега се ми е јасно.очигледно сум алекс џонс на форумов
Не си Алекс Џонс, глупак си. Неколку векови политичка традиција во Европа со цел да се постигне каква таква слобода на поединецот, да не може секоја религиска или политичка будала да ти кажува што да работиш, што да јадеш и што да ебеш, и ти сакаш патот на Ердоган да го фатиш.гледам многу паметни сте, сите што размислуваат различно од вас одма се ненормални, очигледно сум алекс џонс на форумов, што ќе правиш судбина
Па уште горд е на тоа што се споредува со Алекс Џонс.Сега се ми е јасно.
Кога сме веќе кај Алекс...Па уште горд е на тоа што се споредува со Алекс Џонс.
Клавет нешчо в водана...Морон.
јас само се надевам дека во вмро дпмне ќе се свестат, и ќе тргнат по патот на ердоган, па ќе видиме тогаш каде има македонци а каде нема, кој раѓа а кој не раѓа
Идиот.јас не сакам да се фати патот на ердоган, туку македонија е втурната да тргне накај исток, оти западот не не почитува, ајде ти најди подобро решение