M
makedonecot 1986
Гостин
Кај прочита да го спомнам груевски море ашлак, и не го погани македонското име, ова е македонска земја, има да се брани од албанизација и ислам, вашите идеи ненормални никогаш нема да успеат, и не спомнувај некои вести кои ги фрлате за емоции, не се прави некрофил некој... ако си некрофил биди за загинатите на вејце и карпалак, ебате ашлакот, македонија ќе се брани со сите сретства а ти пеј си тралала во твојот лала мозок.[DOUBLEPOST=1493131933][/DOUBLEPOST]ми спомнува мртви деца а ги заборава мртвите бранители што се тепаа по улиците, не спомнува за албанскиот терор во западна македонија врз македонците, ден денеска ! и немој да си го спомнал зборот соживот, тоа не е збор, тоа нема значење, доста се глупирате тука, и гледајте да си одбраните државата и од дпмне и од сдсм, а најмногу од иридентисти и вахабисти, доста јадете и мочате туку национално обединување.[DOUBLEPOST=1493132080][/DOUBLEPOST]и се сложивам за палмите треба едно 100 метарска звезда од кутлеш среде тетово од метал.[DOUBLEPOST=1493132428][/DOUBLEPOST]и се извинувам што те нареков ашлак, поточно е корисен идиот, како потпарол на сдсш ми одговараш, доста изиграваш папагал.Еве погледнав во душава и сеуште боли кога ќе ми текне на малечката Тамара (бог да ја прости) и дека НЕ дозволивте за 30.000 еур кои НЕ се ни ваши, да добие втора шанса.
А потрошивте 500.000 еур на мочани палми.
https://www.e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/c9750494-c82b-4629-a5e1-a748264bb5dd/1
Со вакви македонци НЕма ни да постои националност Македонец а не ни ни требаат непријатели за тоа. Грујо дозволи џамии на секој чекор, Грујо затвара САМО Македонци за марихуана 0.5 грама, Грујо само Македонски фирми казнува и затвара, Грујо дозволува да се тепани македонци во ЈСП а ти го подржуваш значи ти си против Македонецот, неписмен еден. Хк ПУ ако тоа е Македонец.
Последно уредено од модератор: