neli e komercijala beСлаткар ако е еден од најдобрите ,ја сум Анџелина Џоли ... комерцијала
не слушам многу многу мак рап ..
али вака ус пат нешо што сум слушнала .. Легијата се нај некако
Мене не ми кажува ништо, ќе ми помогнеш :icon_ques
Самиот спот кажува се...
Па што се случи со Слаткар откако влезе во комерцијалните води на Џеј Џеј...али сега изгледа се враќа и ќе биде нешто налик онај стариотМене не ми кажува ништо, ќе ми помогнеш :icon_ques
ај погледни на 1:54 ... тоа е он? Стариот?
Самиот спот кажува се...
Се зезаш со мене или...?ај погледни на 1:54 ... тоа е он? Стариот?
Па што се случи со Слаткар откако влезе во комерцијалните води на Џеј Џеј...али сега изгледа се враќа и ќе биде нешто налик онај стариот
ај погледни на 1:54 ... тоа е он? Стариот?
шо не е јасно тука? се гледа во спотот шо праи..а ти велиш дека се враќал да биде тој стариот ..и? тоа е тоа?Се зезаш со мене или...?
Зборам за онај стариот што е на почетокот на спотот. Треба малку поопширно да го разберете спотот...Со неговото влегување во колата го кажува неговиот пат и во што се претворил во превод, на крај ја остава колата и останатото е лесно да се сконташо не е јасно тука? се гледа во спотот шо праи..а ти велиш дека се враќал да биде тој стариот ..и? тоа е тоа?
тоа е веќе друг муабет..:smir:Зборам за онај стариот што е на почетокот на спотот. Треба малку поопширно да го разберете спотот...Со неговото влегување во колата го кажува неговиот пат и во што се претворил во превод, на крај ја остава колата и останатото е лесно да се сконта
Како да не.Па што се случи со Слаткар откако влезе во комерцијалните води на Џеј Џеј...али сега изгледа се враќа и ќе биде нешто налик онај стариот