Слаткар(истика)

S&M

Детектив
Член од
2 март 2011
Мислења
31
Поени од реакции
3
Слаткар ако е еден од најдобрите ,ја сум Анџелина Џоли ... комерцијала
не слушам многу многу мак рап ..
али вака ус пат нешо што сум слушнала .. Легијата се нај некако :)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Последнава трака му е нешто подобра од другите... Се надевам дека ќе се подобри. И не ги споредувајте Слаткар и Легијата. Различни класи се. Ако сакаа Легијата можеа да направат многу пари, можеа да се ,,продадат'', но фала богу продолжија со истиот стил. Се знае кој прави ВИСТИНСКИ РАП во Македонија :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Слаткар ако е еден од најдобрите ,ја сум Анџелина Џоли ... комерцијала
не слушам многу многу мак рап ..
али вака ус пат нешо што сум слушнала .. Легијата се нај некако :)
neli e komercijala be
*pljuk* tapa e, se prodade
komercijala komercijalna

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472

Самиот спот кажува се...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Мене не ми кажува ништо, ќе ми помогнеш :icon_ques
Па што се случи со Слаткар откако влезе во комерцијалните води на Џеј Џеј...али сега изгледа се враќа и ќе биде нешто налик онај стариот :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Па што се случи со Слаткар откако влезе во комерцијалните води на Џеј Џеј...али сега изгледа се враќа и ќе биде нешто налик онај стариот :)
ај погледни на 1:54 ... тоа е он? Стариот?
Се зезаш со мене или...?
шо не е јасно тука? се гледа во спотот шо праи..а ти велиш дека се враќал да биде тој стариот ..и? тоа е тоа?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
шо не е јасно тука? се гледа во спотот шо праи..а ти велиш дека се враќал да биде тој стариот ..и? тоа е тоа?
Зборам за онај стариот што е на почетокот на спотот. Треба малку поопширно да го разберете спотот...Со неговото влегување во колата го кажува неговиот пат и во што се претворил во превод, на крај ја остава колата и останатото е лесно да се сконта ;)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Зборам за онај стариот што е на почетокот на спотот. Треба малку поопширно да го разберете спотот...Со неговото влегување во колата го кажува неговиот пат и во што се претворил во превод, на крај ја остава колата и останатото е лесно да се сконта ;)
тоа е веќе друг муабет..:smir:

M

marko 1996

Гостин
Не се лажете дека ке се врати стариот слаткар , влага еднаш у тие води нема назад чим ке види пари ке видиш дали ке се врати ''стариот'' слаткар.

M

Moon Child

Гостин
Ајде се изнаслуша плукање дека се продаде за пари, па сега ќе глуми лудило демек ќе се врати стариот. :toe:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Како да не.
Примети дека аранжманот му е на Јован Јованов? Така ќе се врати на старото?

Kajgana Shop

На врв Bottom