Слаткар(истика)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
che si kazham za slatkar deka e idiot kako ne mu e sram da pluka/navreduva po zhenskiot pol :mad: mrsh tamy go mrazam

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
И на мене тоа прво ми падна на памет, ама не бе не сме до толку лоши, нека живее детето само подалеку од микрофонот!!!!!!!!!!
Е да бе, не сме толку лоши! :pos2::pos2:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
И на мене тоа прво ми падна на памет, ама не бе не сме до толку лоши, нека живее детето само подалеку од микрофонот!!!!!!!!!!
Добро пее, го имам слушано во живо, во студио, и дечкото си пее екстра. Плус воопшто не е исфурана ѕвезда, сосема нормално се понаша и со тие што го гледа прв пат.

И да, ДНК се боље(ајрони)

п.с. не сум рапер, не слушам рап песни, али глупо е да плукате по секој што е познат.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Никој не рече дека е дигнат туку баш напротив многу пати го имам сликано со другарки и баш ок се понаша, за разлика од РНС кој многу пати ми доаѓало да му ја скршам камерата од глаа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Не го знам тој, не би коментирал :)
А со Слаткар имам седено и кога не беше познат и сега, и воопшто не е сменет.
А зашто да го остави тогаш микрофонот кога пее одлично? Или не сакаш "комерцијален" рап а 90% почнаа да слушаат рап со Тејк ми ту д кенди шоп :)

И толку од мене на темава, не сум по муабети за рапери.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848
Не слушам рап, од Слаткар имам слушнато 3-4 песни онака што му се попознати како- ФМ, Да полетам, шоп шопинг..
Едино можам да кажам за него дека го поштувам многу од проста причина што сонот што го имал успеал да го оствари, твори од срце и не се замара со шпекулации овој рекол за него вака или онака. Си фура дечкото и освојува, а луѓе што ќе го мразат и сакаат секогаш ќе има.
Да не дојдеше Слаткар и да ја направи Хип хоп револуцијата нашата музика ќе си останеше истата досадна со пејачи кои имаат 1 хит и ги снемува за навек. Човекот цели кон слава и добро му оди секоја чест нека продолжи така!

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
Има сите да ве скинеме Слаткаристика нешто човече ма дај не заебавај и Не се прај 2пак коа си глупак со една моја строфа ве правам катастрофа од влае до центар рап се рока и сеа слаткар мајкати на куров има да се рока и не ми се прај некојси рапер коа мозам да ти казам ОДИ Е*И СИ МАТЕР!

--- надополнето ---

Не слушам рап, од Слаткар имам слушнато 3-4 песни онака што му се попознати како- ФМ, Да полетам, шоп шопинг..
Едино можам да кажам за него дека го поштувам многу од проста причина што сонот што го имал успеал да го оствари, твори од срце и не се замара со шпекулации овој рекол за него вака или онака. Си фура дечкото и освојува, а луѓе што ќе го мразат и сакаат секогаш ќе има.
Да не дојдеше Слаткар и да ја направи Хип хоп револуцијата нашата музика ќе си останеше истата досадна со пејачи кои имаат 1 хит и ги снемува за навек. Човекот цели кон слава и добро му оди секоја чест нека продолжи така!
Хахахаха , ЛоЛ

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848
Има сите да ве скинеме Слаткаристика нешто човече ма дај не заебавај и Не се прај 2пак коа си глупак со една моја строфа ве правам катастрофа од влае до центар рап се рока и сеа слаткар мајкати на куров има да се рока и не ми се прај некојси рапер коа мозам да ти казам ОДИ Е*И СИ МАТЕР!

--- надополнето ---

Хахахаха , ЛоЛ
аман бе дете?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933

--- надополнето ---

Хахахаха , ЛоЛ
OMG not you again... Добро, толку ли не ти кажал некој дека нејќеме тролови на форум?

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
Немам пари немам жени немам ништо , ке се убијам со пиштол......... О нееееееее
хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom