Браво, сеа доби обоважателки од понежниот пол за тоа што ги бранеше. plonkerche si kazham za slatkar deka e idiot kako ne mu e sram da pluka/navreduva po zhenskiot pol mrsh tamy go mrazam
si kazhuvam svoe mislenje deka go mrazam ...Браво, сеа доби обоважателки од понежниот пол за тоа што ги бранеше. plonker
И на мене тоа прво ми падна на памет, ама не бе не сме до толку лоши, нека живее детето само подалеку од микрофонот!!!!!!!!!!Ај нека му е последен
Е да бе, не сме толку лоши! :pos2::pos2:И на мене тоа прво ми падна на памет, ама не бе не сме до толку лоши, нека живее детето само подалеку од микрофонот!!!!!!!!!!
Добро пее, го имам слушано во живо, во студио, и дечкото си пее екстра. Плус воопшто не е исфурана ѕвезда, сосема нормално се понаша и со тие што го гледа прв пат.И на мене тоа прво ми падна на памет, ама не бе не сме до толку лоши, нека живее детето само подалеку од микрофонот!!!!!!!!!!
Хахахаха , ЛоЛНе слушам рап, од Слаткар имам слушнато 3-4 песни онака што му се попознати како- ФМ, Да полетам, шоп шопинг..
Едино можам да кажам за него дека го поштувам многу од проста причина што сонот што го имал успеал да го оствари, твори од срце и не се замара со шпекулации овој рекол за него вака или онака. Си фура дечкото и освојува, а луѓе што ќе го мразат и сакаат секогаш ќе има.
Да не дојдеше Слаткар и да ја направи Хип хоп револуцијата нашата музика ќе си останеше истата досадна со пејачи кои имаат 1 хит и ги снемува за навек. Човекот цели кон слава и добро му оди секоја чест нека продолжи така!
аман бе дете?Има сите да ве скинеме Слаткаристика нешто човече ма дај не заебавај и Не се прај 2пак коа си глупак со една моја строфа ве правам катастрофа од влае до центар рап се рока и сеа слаткар мајкати на куров има да се рока и не ми се прај некојси рапер коа мозам да ти казам ОДИ Е*И СИ МАТЕР!
--- надополнето ---
Хахахаха , ЛоЛ
OMG not you again... Добро, толку ли не ти кажал некој дека нејќеме тролови на форум?Има сите да ве скинеме Слаткаристика нешто човече ма дај не заебавај и Не се прај 2пак коа си глупак со една моја строфа ве правам катастрофа од влае до центар рап се рока и сеа слаткар мајкати на куров има да се рока и не ми се прај некојси рапер коа мозам да ти казам ОДИ Е*И СИ МАТЕР!
--- надополнето ---
Хахахаха , ЛоЛ
Те молам. :se_ molamНемам пари немам жени немам ништо , ке се убијам со пиштол.........