Хехе! У мојот дел на Аеродром го снимаа спотов
Јас сум градинарот што тревата ја расте и ти си зелена таман сме си нашле
Не почнувај кавга .. без навреди !!KAKOV KRETEN
Епа сите деца не слушаат, златно славејче и супер џвезда ама денеска со пристапноста на интернетот да не те изненади мало дете да знае некои добри групи и да ти кажува што да слушаш и што е добро, а што лошо.Значи ова морам да го споделам со Вас!!! Пред некој ден кога се возев со воз запознав едно мало слатко 9 годишно девојче кое смета дека еклеров е морон. Не го слуша и не го поднесува. Стварно ми беше чест да ја запознаам Ева алал нека и е.
Значи уште има паметни деца по светов!
Ептен ме потсети на мене во тие години![]()
Да да...треба да се засрамат возрасните што го слушаат.Кога може едно 9годишно девојче да знае што е добра музика, а што не е... Иначе она рече дека ја слуша Алиша Кис што мислам дека е сосема солидно за нејзини години.Епа сите деца не слушаат, златно славејче и супер џвезда ама денеска со пристапноста на интернетот да не те изненади мало дете да знае некои добри групи и да ти кажува што да слушаш и што е добро, а што лошо.
Значи имало надеж у малите деца.....Ја мислеше секое детиште го слуша тај клошарЗначи ова морам да го споделам со Вас!!! Пред некој ден кога се возев со воз запознав едно мало слатко 9 годишно девојче кое смета дека еклеров е морон. Не го слуша и не го поднесува. Стварно ми беше чест да ја запознаам Ева алал нека и е.
Значи уште има паметни деца по светов!
Ептен ме потсети на мене во тие години![]()