Хехе! У мојот дел на Аеродром го снимаа спотов
Јас сум градинарот што тревата ја расте и ти си зелена таман сме си нашле
Не почнувај кавга .. без навреди !!KAKOV KRETEN
Епа сите деца не слушаат, златно славејче и супер џвезда ама денеска со пристапноста на интернетот да не те изненади мало дете да знае некои добри групи и да ти кажува што да слушаш и што е добро, а што лошо.Значи ова морам да го споделам со Вас!!! Пред некој ден кога се возев со воз запознав едно мало слатко 9 годишно девојче кое смета дека еклеров е морон. Не го слуша и не го поднесува. Стварно ми беше чест да ја запознаам Ева алал нека и е.
Значи уште има паметни деца по светов!
Ептен ме потсети на мене во тие години
Да да...треба да се засрамат возрасните што го слушаат.Кога може едно 9годишно девојче да знае што е добра музика, а што не е... Иначе она рече дека ја слуша Алиша Кис што мислам дека е сосема солидно за нејзини години.Епа сите деца не слушаат, златно славејче и супер џвезда ама денеска со пристапноста на интернетот да не те изненади мало дете да знае некои добри групи и да ти кажува што да слушаш и што е добро, а што лошо.
Значи имало надеж у малите деца.....Ја мислеше секое детиште го слуша тај клошарЗначи ова морам да го споделам со Вас!!! Пред некој ден кога се возев со воз запознав едно мало слатко 9 годишно девојче кое смета дека еклеров е морон. Не го слуша и не го поднесува. Стварно ми беше чест да ја запознаам Ева алал нека и е.
Значи уште има паметни деца по светов!
Ептен ме потсети на мене во тие години