blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
Види сеа,има луѓе што сакаат такви жени,тие се целна група на оние што тебе те нервираат.Мене ме нервира само кога ќе видам некоја со спојлери и стомак поголем од градите.
Значи, има и некои со покрупна градба, па кои немаат сало за истакнување. Ова поготово летно време кога ќе го видам, опнала тесни фармерки кои ќе ги распука, а тоа салото отстрана така гордо си го носи и ми се руши слика за самата особа. Ти имај си спојлери, али не купувај нешто што не ти е таман за да го видат сите тоа.
]
Erm... No.
Ај четвртата али кај ја виде осмата од страна?Erm... No.
Од првата слика ниедна нема убаво тело, а од втората слика 4тата и особено 8мата се многу блиску до совршено тело.
Абе ако сака и 150 кг нека има, али и тогаш може да најде нешто соодветно за облекување и да изгледа пристојно. Ова секси ли е бе?Види сеа,има луѓе што сакаат такви жени,тие се целна група на оние што тебе те нервираат.
Ако е дебела,не значи дека треба да носи бурка или шалвари,за секое тенџерче си има капаче
Не сметаат баш спојлерите како што си мислиш. Од сликава неможе да се каже. Треба да го видиме цело тело, движењата, ставот, а посебно лицето и нејзините фацијални експресии(шарм).Абе ако сака и 150 кг нека има, али и тогаш може да најде нешто соодветно за облекување и да изгледа пристојно. Ова секси ли е бе?
Прегледај го приврзокот 107228
Јас само си кажав што јас сметам дека не треба да гледам по улица. Мене тоа лично не ми се допаѓа, за машко око не знам вие како си гледате, дали шарм или гз, тоа си е ваше.Не сметаат баш спојлерите како што си мислиш. Од сликава неможе да се каже. Треба да го видиме цело тело, движењата, ставот, а посебно лицето и нејзините фацијални експресии(шарм).
Мене вакви работи ми сметаа кога бев во средно и тогаш на тој степен на развој го делев твоето мислење и чувства у стилот уффф гадно види како се таласа ко пифтија. Како одминуваше времето ваквите за тебе и тогаш за мене "непривлечни' нешта веќе не ги ни забележував.[DOUBLEPOST=1416430813][/DOUBLEPOST]Во смисла да не е така битно како изгледа туку чувството кое го предизвикува кај мене.Јас само си кажав што јас сметам дека не треба да гледам по улица. Мене тоа лично не ми се допаѓа, за машко око не знам вие како си гледате, дали шарм или гз, тоа си е ваше.
Затоа воланот од југото жуља, ама ти пак мерцедес поради би возелКхм, кхм...
Абе сакам да фатам нешто бе... нема коски да ебам... костур на батерии...
Шо викаат северно од нас, боље да љуља него да жуља.
Додека не пробаш и неможеш баш да знаеш.Кога ќе видите женска надвор сигурно и внатрешната убавина и ја гледате. Паметот е битен и тоа како, шармот да, али на некоја со +30-40 кг нема ни да ми стане, а камоли да имам нешто.
Слабо или пак добро тело добиено со внимавање на исхрана и некаква физичка активност е секогаш подобро во однос на „бишиња“, а и поздраво
Еве ви споредба па одберете вие што сметате дека е правилно и подобро
Прегледај го приврзокот 107237 Прегледај го приврзокот 107238 Прегледај го приврзокот 107239 Прегледај го приврзокот 107240 Прегледај го приврзокот 107241 Прегледај го приврзокот 107242 Прегледај го приврзокот 107243 Прегледај го приврзокот 107244[DOUBLEPOST=1416431457][/DOUBLEPOST]
Затоа воланот од југото жуља, ама ти пак мерцедес поради би возел
Ниедна немала совршено тело од првата . Ниедна од втората слика не доаѓа ни близу до убавина како девојките од првата. Нормално просечната девојка не изгледа така, како на првата слика и никој не ни бара да изгледа така али што се поубави на првата поубави се.Erm... No.
Од првата слика ниедна нема убаво тело, а од втората слика 4тата и особено 8мата се многу блиску до совршено тело.
Јасно затоа и пишувам дека тие што не сте пробале ништо да не пробувате тоа што не треба (од искуство )Додека не пробаш и неможеш баш да знаеш.
Од кај знаеш на пример какви движења при секс има таа пуната што си ја стаил? Можеби може цел у уста да го земе а у газето ќе ти даде, има господ по гаќи да го видиш и да молиш за уште.Јасно затоа и пишувам дека тие што не сте пробале ништо да не пробувате тоа што не треба (од искуство )