B_O_K_I
RACING maniac
- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 725
Не сум сигурен ама мислам дека беше Австралијакој ги бе произведува кивеј ите
Не сум сигурен ама мислам дека беше Австралијакој ги бе произведува кивеј ите
кој ги бе произведува кивеј ите
На документите и сл пишува дека марката е унгарска а се склапани во кинаНе сум сигурен ама мислам дека беше Австралија
А моторот е по лиценца на хонда или јамаха беше незнам мн работи ме лажеа кога го купував генерикот :pos2:На документите и сл пишува дека марката е унгарска а се склапани во кина
За кого како како за мене доста издржа кај мене ретко издржува мотор година ипол без ремонт ама овој издржа. Проблемот беше што не чекав да загрее палење седнување и пуна гас. Потоа секој втор ден одев на водно со двајца надоле превртуваше моторот и на долги релации и до 2 саати полна гас го возев. За тие година дена поминав 7000 км и испушти душа среќа само клипот зариба клип за нив е 800 ден и бушење 800 се на се џабе :pos2: и одма го шитнав за добри пари. Е сеа ако го возиш нормално ке издржи многу повеќе ако го силуваш нема да издржи многу ама подобро тоа одколку кинеско. Јас купив сеа кинеско на старо па ке ти кажам колку ке издржи :pos2:а издржливи се ?
а издржливи се ?
Другар до сега има поминато со кивеј фокус до сега околу 20000 км и нема направено ремонт а му иде околу 70 крајна :wink: како и да е по издржливи се од кинеските ... ја го загревам и првите два-три километри не го возам на пуна гас, не го силувам ...За кого како како за мене доста издржа кај мене ретко издржува мотор година ипол без ремонт ама овој издржа. Проблемот беше што не чекав да загрее палење седнување и пуна гас. Потоа секој втор ден одев на водно со двајца надоле превртуваше моторот и на долги релации и до 2 саати полна гас го возев. За тие година дена поминав 7000 км и испушти душа среќа само клипот зариба клип за нив е 800 ден и бушење 800 се на се џабе :pos2: и одма го шитнав за добри пари. Е сеа ако го возиш нормално ке издржи многу повеќе ако го силуваш нема да издржи многу ама подобро тоа одколку кинеско. Јас купив сеа кинеско на старо па ке ти кажам колку ке издржи :pos2:
pa imam projdeno 18900 km,a iam samo rolni smeneto..а издржливи се ?
Кој модел го имаш ?pa imam projdeno 18900 km,a iam samo rolni smeneto..
koga sum kaj rolnite standard rolni imam,bez nikakvo ubrzuvanje ili sl..
a ide 70
Не, не не и не ... имав лингбен катастрофа се па и сите кинески ... не се издржливи немаат добар мотор и слабо идатабе lingben скутерите издрзливи се дали имаат добар мотор и колку наише идат за 50 ка зборам казете несто повеке?
Знае ли некој да продава Sachs Madass 125?
Има ли некој од овие
SKYGO LF125-28H?
Ги бива ли за низ град 2-3 години да служат?
![]()
![]()
абе на твојот лингбен му беше изваден границникот ако му бил колку ти идесе со изваден граничник ти благодарамНе, не не и не ... имав лингбен катастрофа се па и сите кинески ... не се издржливи немаат добар мотор и слабо идат