Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Му беше изваден и идеше 50абе на твојот лингбен му беше изваден границникот ако му бил колку ти идесе со изваден граничник ти благодарам
Му беше изваден и идеше 50абе на твојот лингбен му беше изваден границникот ако му бил колку ти идесе со изваден граничник ти благодарам
Има нови кивеј ф-акт обични, racing и naked NKD ... јас имам рејсинг како на аватарот мој ... цената е 1100 евра може и да е намалена незнам инаку ги има во Dynamix спроти сет компјутери во карпош, голем салон е нема да го промашиш ...друже колку пари се кивеј ф-акт нови и каде ги има? фала многу поздрав
--- надополнето ---
Колку пари се кивеј- ф-акт рејсинг нови и каде ги има?Иначе моторчето е закон фала многу поздрав
90% е хамачи... добри се наводно се склопувале во Априлија иии како шо ми рече пријателче механичар за овие работи моторот бил ист значи одговара и машина од априлија... иам еден другар има уште има блокажа до 50км/х ама тие 50 ги корни одма... така да ако ти се даваат тие пари земај... или веќе ако сакаш поквалитетна машина земи си Џенерик не се баш удобни ама сигурно поќе ќе тераСпроти Зирад Банка се продаваат некои моторчиња, и има еден реплика на априлијата ама од надвор скрос ист : ). 1000 еври, заборавив шо фирма е некоја кинеска, незнам дали вреди тие пари.
Аиии извадиле муабети дека се склапа во априлиа хахаха сигурно :pos2: не е ни машината иста ... поквалитетно од кинеските играчки се generic, keeway, sym, kymco итн ...90% е хамачи... добри се наводно се склопувале во Априлија иии како шо ми рече пријателче механичар за овие работи моторот бил ист значи одговара и машина од априлија... иам еден другар има уште има блокажа до 50км/х ама тие 50 ги корни одма... така да ако ти се даваат тие пари земај... или веќе ако сакаш поквалитетна машина земи си Џенерик не се баш удобни ама сигурно поќе ќе тера
Јас го купив 2 месеца пред нова година кога беше вон сезона и имаше попустиФала друже на информаци
--- надополнето ---
А ти колку време го имаш и како е со потрошња ?
Даваат само што како незнам да се распрашаш таму, јас кеш го земавДаваат на рати дружe или само кеш![]()
Па ти пишав погоре 2 месеца пред нова година што значи ноември некадеА ти пред колку време го зема?
65 макс со мене пошто сум 80тина килца без крилцаДа да не сум видел извини
--- надополнето ---
И колку иде кивејот ?