Ima Gilera SP Runner od 10 ks, najdov na staro u bugaria imase poveke .... ne tunirana...
Sozdravje da go vozis. Toj skuter e stvarno dobar....ama neli ima blokazi i nemoze da ti odi a i ne bi trebalo da se sekjava moknjosta sega so blokazite..toa duri koga ke gi izvadis se gledaat tie jaki osobini brzina i mokjnost.. pozdravЕпа дечки ај и ја да се пофалам, бев денес земав Кимко Супер 9, супер е , силен брз и се најдобро, цена 1900 евра .. поздрав до сите (слики подоцна )
Јас ко го зедов Genericot, ми рекоа на првиот сервис (500 км).И кај мене има блокажи само незнам после колку километри се ваделе
Па излеа и кај мене ми рекоа на 500-600 не сум сигуренЈас ко го зедов Genericot, ми рекоа на првиот сервис (500 км).
И колку троши тоа чудо со нормална вожњa (ако можеш нормално тоа да го возиш )ne e 10 tuku 7....potocno model Gillera DT znam edna takva vo sk ...najaka 50cc stock
4 и нешто ситноИ колку троши тоа чудо со нормална вожњa (ако можеш нормално тоа да го возиш )
kymko super 9 има убав лик ама има мах брзина 65 км/ч ке мора кит да ставаш :helou: