Скутерчиња: Се за и околу нив

А

Ајсшутер

Гостин
Еве шо си земав чера KeeWay ке го сликам утре ама сега само вака од нет скоро ист е како вој 50 кубика,2-тактен,го земав 1250 евра
Вреди ли за тие пари

Само жолт со плаво е

С

Спенсер

Гостин
Еве шо си земав чера KeeWay ке го сликам утре ама сега само вака од нет скоро ист е како вој 50 кубика,2-тактен,го земав 1250 евра
Вреди ли за тие пари

Само жолт со плаво е
епа.со здравје да го возиш,внимателно, па пиши колку иде,колку троши, поздрав

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Епа дечки ај и ја да се пофалам, бев денес земав Кимко Супер 9, супер е , силен брз и се најдобро, цена 1900 евра .. поздрав до сите (слики подоцна :):) )

С

Спенсер

Гостин
Епа дечки ај и ја да се пофалам, бев денес земав Кимко Супер 9, супер е , силен брз и се најдобро, цена 1900 евра .. поздрав до сите (слики подоцна :):) )
ајде и на тебе честото, па утре обавезно слики,потрошнја,брзина и то,

А

Ајсшутер

Гостин
Утре зиаме документи и ке пишам колку троши.
Иначе фала :smir:

Пошто иам 14 години да не треба нешто да се полага ?

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
И на тебе со среќеа Ајсшутер, иначе треба да се полага... а слики утре! :):)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Еве слики од мојот мотор :):) :

Г

Гоццццце

Гостин
Кај се наоѓа салонот на априлиа у Скопјето бе?!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
незнам дали постои салон само за априлија. а априлија како марка, се продава во повеќе салони низ скопјево. имаш во мотомаркет(после нип нова македонија), имаш спроти амц мегастор, имаш во близина на блу кафе(сега кокс) во капиштец и тн. =))

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
ej axillion dali go secese toa deka stoe tablicata ili taka si e ( kaj mene e podolgo )

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
овластен дистрибутер на априлиа во ск е динамикс...имаат 3 салони ...кај кокс...карши аркадиа ...и три бисери кај 7мица

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Не го сечев, тоа се вади на 2 дела е...

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
Pa spored mene i aprilijata i Jetot imaat takov zvuk,edinstveno poblag (od 50cc) zvuk imaat motorchinjata sto se so pomala konjaza 3-4 odkolku so 7-9 konja ili mozebi ne sum vo pravo?

50cc со 7-9 кс (збориме за нормални не спортски или тјунирани), ако не се лажам тие коњажи ги имаат од 125cc па нагоре или ??

Kajgana Shop

На врв Bottom