B_O_K_I
RACING maniac
- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 725
само на Naked се такви? Си видел друг мотор без пластики на воланNaked не... ко точак му се рачкине![]()
само на Naked се такви? Си видел друг мотор без пластики на воланNaked не... ко точак му се рачкине![]()
Продадено за 100 евра ... ајт сега keeway F-Act ќе си купам :smir:Јас продавам за 120 евра фиксно кинески скутер лингбен 50 кубика ... регистриран со документи само навојот на штрафот кај варијаторот е изеден треба да се направи навој со нарезница ... ако сака некој и слики ќе ставам :wink:
За да ти оди побрзо стај си вакво ... а за обичен има секаковZdravo znae li nekoj koj alspluh pasuva na keeway hurricane 50 i koja cena e ? pozz![]()
Ја сеа купив едно моторче јамаха куте многу е малечко го купив од мерак 3000 ден ама иде 60 маме му ебам и се функионира на него а колку е старо незнам точно да кажам ама сигурно е под 90-та година (ме мрзи да видам во сообраќајна :pos2: ) нема курбла исклучиво на алансер пали перверзии е моторчето за таа година и таа големина е премија :smir:Jas imam edno skuterce nekoj kje se smee Yamaha Jog 2 godina 1990 ks 7 odi 65 ,70 po gornina ili po dolnina nema problem i mnogu e STartno koj imal ZNAE ! GO KUPIV 500 evra pred 3 godini i samo ulje menjavam i benzin stavam,, zacuvano prede, koga KINESKOTO SKUTERCE kje izdrzi 20 Godini i da odi 60 bez problem ili pak plastikite evtini kje gi ima na 20 godini kje mu pruzam raka na sopstvenikot ! ! ! ! a NE KJE MI ZBORUVAAT GI IMAAT po 2 - 3 meseca i zboruvaat super super prezadovolni na 1000 km mi kazuvaat menuvale motori celosni, zaribuvale POZDRAV![]()
Имав видено на еден хурикан џинели ама отиди до кај Јове априлија кај момин поток и ке ти кажат дали може да ти стават таков ауспух. За ролни со ауспухот ти даваат и ролни а не е лошо да ставиш и појаки федерчиња на ламелата :smir:Giannelli reverse ke se fati li na keeway hurricane 50cc i dali ke mu pasuva dobro dali znae nekoj da mi kaze i kolku gramski rolni da mu stavim za da vlece poveke pozzz?