B_O_K_I
RACING maniac
- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 725
само на Naked се такви? Си видел друг мотор без пластики на воланNaked не... ко точак му се рачкине
само на Naked се такви? Си видел друг мотор без пластики на воланNaked не... ко точак му се рачкине
Продадено за 100 евра ... ајт сега keeway F-Act ќе си купам :smir:Јас продавам за 120 евра фиксно кинески скутер лингбен 50 кубика ... регистриран со документи само навојот на штрафот кај варијаторот е изеден треба да се направи навој со нарезница ... ако сака некој и слики ќе ставам :wink:
За да ти оди побрзо стај си вакво ... а за обичен има секаковZdravo znae li nekoj koj alspluh pasuva na keeway hurricane 50 i koja cena e ? pozz
Ја сеа купив едно моторче јамаха куте многу е малечко го купив од мерак 3000 ден ама иде 60 маме му ебам и се функионира на него а колку е старо незнам точно да кажам ама сигурно е под 90-та година (ме мрзи да видам во сообраќајна :pos2: ) нема курбла исклучиво на алансер пали перверзии е моторчето за таа година и таа големина е премија :smir:Jas imam edno skuterce nekoj kje se smee Yamaha Jog 2 godina 1990 ks 7 odi 65 ,70 po gornina ili po dolnina nema problem i mnogu e STartno koj imal ZNAE ! GO KUPIV 500 evra pred 3 godini i samo ulje menjavam i benzin stavam,, zacuvano prede, koga KINESKOTO SKUTERCE kje izdrzi 20 Godini i da odi 60 bez problem ili pak plastikite evtini kje gi ima na 20 godini kje mu pruzam raka na sopstvenikot ! ! ! ! a NE KJE MI ZBORUVAAT GI IMAAT po 2 - 3 meseca i zboruvaat super super prezadovolni na 1000 km mi kazuvaat menuvale motori celosni, zaribuvale POZDRAV
Имав видено на еден хурикан џинели ама отиди до кај Јове априлија кај момин поток и ке ти кажат дали може да ти стават таков ауспух. За ролни со ауспухот ти даваат и ролни а не е лошо да ставиш и појаки федерчиња на ламелата :smir:Giannelli reverse ke se fati li na keeway hurricane 50cc i dali ke mu pasuva dobro dali znae nekoj da mi kaze i kolku gramski rolni da mu stavim za da vlece poveke pozzz?