Скутерчиња: Се за и околу нив

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Јас продавам за 120 евра фиксно кинески скутер лингбен 50 кубика ... регистриран со документи само навојот на штрафот кај варијаторот е изеден треба да се направи навој со нарезница ... ако сака некој и слики ќе ставам :wink:
Продадено за 100 евра ... ајт сега keeway F-Act ќе си купам :smir:

Член од
12 декември 2009
Мислења
161
Поени од реакции
69
pomos

Zdravo znae li nekoj koj alspluh pasuva na keeway hurricane 50 i koja cena e ? pozz :toe:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Каков сакаш спорстски ако сакаш оди до кај јове априлија џинели имаат сигурно за други марки незнам а цените за џинели не сум сигурен ама карбонскиот мислам дека е околу 7000 ден има и поевтини модели.

Член од
12 декември 2009
Мислења
161
Поени од реакции
69
Hromiraniot ili karbonski da zemem?+sto rolni da stavim da vlece poveke ? pozzz

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
За huricane незнам дали ке најдеш никлован а и овој погоре е карбонски а тоа што е никлован е само за лик па мислам дека и карбонот е за лик тоест не се загрева а за перформанси незнам дали му дава. Јас ставив на generic карбонски кај Јове априлија ми ставија и ролни компатибилни со ауспухот и појаки федерчиња на ламелата.

Член од
12 декември 2009
Мислења
161
Поени од реакции
69
U skopje u momin potok servis na aprilija so e mi kazaa da sam zemal giannelli hromiran so nekoi si rolni a nezzz kolku gramski.A nekoi pa vikat deka za keeway hurricane bile podobri tehnigas alsplusite. Ja nezzz so da zemem da ne promasim i mi treba pomos? pozzz

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Па изгледа за истиот сервисер правиме муабет е сеа за разликите на технигас и џинели неможам да ти кажам можам да ти кажам дека со џинели се добива многу јас го стаив на генерик што имаат исти мотори со кивеј така да нема да згрешиш ако ставиш џинели.

Член од
12 декември 2009
Мислења
161
Поени од реакции
69
aaa ok i kolku go zema ti alspluhot rolnite i federcinjata za lamelata i kolku poveke ti ide,vlece li poveke i slicno pozzzz.A i keeway beneli i generikot nosat isti masini t.e licencirani na jamaha

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
не се сеќавам мислам дека околу 7000 ден беше ама да не те излажам отиди и распрашај се има повеќе модели на ауспуси и со различни цени.

LajluseV

Driver *
Член од
25 април 2009
Мислења
17
Поени од реакции
1
Jas imam edno skuterce nekoj kje se smee Yamaha Jog 2 godina 1990 ks 7 odi 65 ,70 po gornina ili po dolnina nema problem i mnogu e STartno koj imal ZNAE ! GO KUPIV 500 evra pred 3 godini i samo ulje menjavam i benzin stavam,, zacuvano prede, koga KINESKOTO SKUTERCE kje izdrzi 20 Godini i da odi 60 bez problem ili pak plastikite evtini kje gi ima na 20 godini kje mu pruzam raka na sopstvenikot ! ! ! ! a NE KJE MI ZBORUVAAT GI IMAAT po 2 - 3 meseca i zboruvaat super super prezadovolni na 1000 km mi kazuvaat menuvale motori celosni, zaribuvale POZDRAV:vozbud::vozbud::vozbud:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Jas imam edno skuterce nekoj kje se smee Yamaha Jog 2 godina 1990 ks 7 odi 65 ,70 po gornina ili po dolnina nema problem i mnogu e STartno koj imal ZNAE ! GO KUPIV 500 evra pred 3 godini i samo ulje menjavam i benzin stavam,, zacuvano prede, koga KINESKOTO SKUTERCE kje izdrzi 20 Godini i da odi 60 bez problem ili pak plastikite evtini kje gi ima na 20 godini kje mu pruzam raka na sopstvenikot ! ! ! ! a NE KJE MI ZBORUVAAT GI IMAAT po 2 - 3 meseca i zboruvaat super super prezadovolni na 1000 km mi kazuvaat menuvale motori celosni, zaribuvale POZDRAV:vozbud::vozbud::vozbud:
Ја сеа купив едно моторче јамаха куте многу е малечко го купив од мерак 3000 ден ама иде 60 маме му ебам и се функионира на него а колку е старо незнам точно да кажам ама сигурно е под 90-та година (ме мрзи да видам во сообраќајна :pos2: ) нема курбла исклучиво на алансер пали перверзии е моторчето за таа година и таа големина е премија :smir:

Член од
12 декември 2009
Мислења
161
Поени од реакции
69
Giannelli reverse ke se fati li na keeway hurricane 50cc i dali ke mu pasuva dobro dali znae nekoj da mi kaze i kolku gramski rolni da mu stavim za da vlece poveke pozzz?

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Giannelli reverse ke se fati li na keeway hurricane 50cc i dali ke mu pasuva dobro dali znae nekoj da mi kaze i kolku gramski rolni da mu stavim za da vlece poveke pozzz?
Имав видено на еден хурикан џинели ама отиди до кај Јове априлија кај момин поток и ке ти кажат дали може да ти стават таков ауспух. За ролни со ауспухот ти даваат и ролни а не е лошо да ставиш и појаки федерчиња на ламелата :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom