Скутерчиња: Се за и околу нив

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
e aj тогаш ова старсково со нов ретровизор колку кошта а уште скапо да беше леле:tapp:
П.с твоја е таа априлиата 50 ката??? ја шитна а

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Имам едно прашање за вас во врска со вадење на граничниците на Кивеј Матрикс. Отприлика колку време е потребно и дали знае некој цена ? Фала однапред

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Имам едно прашање за вас во врска со вадење на граничниците на Кивеј Матрикс. Отприлика колку време е потребно и дали знае некој цена ? Фала однапред
Сигурно не повеќе од 1.000 денари а време околу 20 минути

В

викацот

Гостин
едно прашње дали некој од вас на форумов има некоја стара веспа или скутер(може и постаро годиште) и само ми е битно да се вози и да кочи не ми е битно маската каква му е и розева би користел само ми треба за до школо да идам неможам со автобусиве веќе

дајте ми и цена за колку го давате

В

викацот

Гостин
Побарај на Пазар3 . А вака би ти препорачал Кимко Агилити :) 1200 еура е (ново).
побарав на пазар3 ама нема некој да пониду повекето броеви и мејлови не постојат а за на ново нејкам сакам на старо оти планирам некоја кола за 1200 евра да зеам исто така на старо ама прво моторче да си најдам

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
побарав на пазар3 ама нема некој да пониду повекето броеви и мејлови не постојат а за на ново нејкам сакам на старо оти планирам некоја кола за 1200 евра да зеам исто така на старо ама прво моторче да си најдам
Јас продавам за 120 евра фиксно кинески скутер лингбен 50 кубика ... регистриран со документи само навојот на штрафот кај варијаторот е изеден треба да се направи навој со нарезница ... ако сака некој и слики ќе ставам :wink:

В

викацот

Гостин
Јас продавам за 120 евра фиксно кинески скутер лингбен 50 кубика ... регистриран со документи само навојот на штрафот кај варијаторот е изеден треба да се направи навој со нарезница ... ако сака некој и слики ќе ставам :wink:
ај стави и слики да видиме ако може

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
120 евра ? Нешто да не е во ред ?
Да не е во ред ова навојов е изеден и треба нов да ти напраат со нарезници ваљда на мајстор ... еве илустрирано за што зборам значи ова не е слика од мојот ... ова е кај што се штрафи мутерот што го стега варијаторот ... иначе моторов ми е здосаден и планирам да купувам нов следната година па така овој ќе иде ефтино за да си го среди тој што ќе го купи нормално ако го продавам 300 евра никој не би го купил :smir:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Колку чини (десен) ретровизор за Keeway Matrix на ново и половно ?

S

StormRage

Гостин
Народе иам другарче сака да го среди Хамачито... од тие шо беја пред овие априлија копии слични на нив 1000 и нешо евра... е сеа дајте препорака... рече дека нема да го буши туку некој клип ќе редел со кариките горе кај шо се (бар така објасна) сака џијанели, малоси ролни воа ноа... ае сеа дајте препораки за да ојт до зубе :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Народе иам другарче сака да го среди Хамачито... од тие шо беја пред овие априлија копии слични на нив 1000 и нешо евра... е сеа дајте препорака... рече дека нема да го буши туку некој клип ќе редел со кариките горе кај шо се (бар така објасна) сака џијанели, малоси ролни воа ноа... ае сеа дајте препораки за да ојт до зубе :)

па прво нека ти каже другарчето колку пари миси да вложи па после според тоа ќе дадеме препорака

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Тоа се вика "L' клип бидејќи кариките се во форма на "L" буква и ја зголемуваат компресијата, скутерот малку подобро ќе влече :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom