Скутерчиња: Се за и околу нив

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453

Што мислите за CPI GTR 50 искуства со нив? цена? од каде потекнуваат?

С

Спенсер

Гостин
^^ еден другар имаше Cpi GTR... тјунирано му беше, 110км/ч идеше... мн е јако на изглед,големо... да би купувал јас, или ова или џилера...:vozbud::vozbud:

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
^^ еден другар имаше Cpi GTR... тјунирано му беше, 110км/ч идеше... мн е јако на изглед,големо... да би купувал јас, или ова или џилера...:vozbud::vozbud:
Па нормално дека ќе оди види му ги тркалава колкави му се овоа и од сите 50цц скутери треба да е побрзо оти големи тркала има.

vlakno

guitar shredder
Член од
20 септември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
3
ljubitel sum na aprilia, a nez zs ali ovie kineskive motorcinja me kurcat do daska..

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ljubitel sum na aprilia, a nez zs ali ovie kineskive motorcinja me kurcat do daska..
Секој што има кинеско дај му по 2 000 евра нека ти го даде кинеското нека си купи априлиа никој нема да те курчи:helou:

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Здраво.... Вака му стаив на кимково под седиште озвучување со појачало и звучници и го уклучив дирекно на акумулатор е сега ако знае некој да ми каже дали ке ми е по*бе акумулаторов не знам дали се полни акумулаторов ? ?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Здраво.... Вака му стаив на кимково под седиште озвучување со појачало и звучници и го уклучив дирекно на акумулатор е сега ако знае некој да ми каже дали ке ми е по*бе акумулаторов не знам дали се полни акумулаторов ? ?
Се полни ама слабо. Треба да го врзиш тоа на жиците од светлото ако сакаш подобри резултати.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Се полни ама слабо. Треба да го врзиш тоа на жиците од светлото ако сакаш подобри резултати.
Да го врзам ама па нема да има стално струја. Ќе треба стално да ми биде запален моторот.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Да го врзам ама па нема да има стално струја. Ќе треба стално да ми биде запален моторот.
Само кога ќе сакаш да имаш радио :)

Инаку, помисли зошто светлото не е врзано на акумулатор. Во превод, акумулаторот сам не е способен да ти даде доволно струја за да свети сијалица од 55 W, така да што очекуваш повеќе?

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
најдобро би било да го врзиш и на акомулатор и на тоа што е на светлото али ке мораш да го направиш со премостувач така да кога ти е запален моторот ке го наместиш на тоа од светлото а кога не е запален ке го премостиш на акомулатор но ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ ДА НЕ Е ПОВРЗАНО И НА ДВЕТЕ!!!

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Јас имав озвучење на џогче ама тоа кутрото си имаше акомулатор со киселина кога ке се потроши стај го на исправљач за пола саат гром :pos2: додека не утнав на кочење на трети лак :vozbud: и го парчосав цело моторче:tapp:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.977
Поени од реакции
23.164

дали има некој салон во Скопјево каде што ја има оваа gilera dna 50 и што пари е од прилика ако знае некој :)

Тоа е прекрасе мотор и ако навистина е 2100 евра вреди за тие пари..

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Здраво......
Прееска сетив некое шуштење кај преносот кај ламелата или кај варијаторот шо знам шо може така да праи ? Тато го однесе на сервис отвориле и каиш бил здрав и се било океј подмачкале таму нешто и ништо немало ама тоа шуштењето не запира ? Помош....

Kajgana Shop

На врв Bottom