Па нормално дека ќе оди види му ги тркалава колкави му се овоа и од сите 50цц скутери треба да е побрзо оти големи тркала има.^^ еден другар имаше Cpi GTR... тјунирано му беше, 110км/ч идеше... мн е јако на изглед,големо... да би купувал јас, или ова или џилера...![]()
Секој што има кинеско дај му по 2 000 евра нека ти го даде кинеското нека си купи априлиа никој нема да те курчи:helou:ljubitel sum na aprilia, a nez zs ali ovie kineskive motorcinja me kurcat do daska..
Се полни ама слабо. Треба да го врзиш тоа на жиците од светлото ако сакаш подобри резултати.Здраво.... Вака му стаив на кимково под седиште озвучување со појачало и звучници и го уклучив дирекно на акумулатор е сега ако знае некој да ми каже дали ке ми е по*бе акумулаторов не знам дали се полни акумулаторов ? ?
Да го врзам ама па нема да има стално струја. Ќе треба стално да ми биде запален моторот.Се полни ама слабо. Треба да го врзиш тоа на жиците од светлото ако сакаш подобри резултати.
Само кога ќе сакаш да имаш радиоДа го врзам ама па нема да има стално струја. Ќе треба стално да ми биде запален моторот.
![]()
![]()
дали има некој салон во Скопјево каде што ја има оваа gilera dna 50 и што пари е од прилика ако знае некој![]()