Скутерчиња: Се за и околу нив

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
негде до 3 стотки :) (300 евра) е ајте сеа :)

кит 70сс 5700ден китот не е малоси но за тие пари е ОК
http://motoparts.com.mk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=665&category_id=58&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
ауспух tecnigas next-r 7000ден http://motoparts.com.mk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_modern&product_id=275&category_id=31&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
нови лагери на радалица и семеринзи околу 2000ден
и карбуратор делорто 17.5мм околу 5000ден

ти делови ке можеш да ги најдеш во велес во мотопартс еве го и сајтот www.motoparts.com.mk

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Само кажи ми кај ти дојде на памет на кит малоси да ставаш технигас некст-р, тој ауспух ја успорува машината :) ( не ја успорува ама така се вика ) ке си земеш и кит ауспух, малоси и крај.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Кај можам да најдам убава марка на скутер:Пежо,пиаџо,апрлиа или џилера или нешто слично до 1500-1500 евра на старо.

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Само кажи ми кај ти дојде на памет на кит малоси да ставаш технигас некст-р, тој ауспух ја успорува машината :) ( не ја успорува ама така се вика ) ке си земеш и кит ауспух, малоси и крај.

според тестови вршени на повеќе ауспуси tecnigas next-r е на исто рамниште со ( leovince zx, leovince tt , giannelli extra ) и дава скоро исти перформасни како набројаниве цамо единствена маана е тешкото штелување но кога е добро штелуван иде супер ( треба да испробаш повеќе комбинации на ролни и федери на ламелата и најдобрата да ја ставиш )

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
а и како што прочитав ти спона дека китот не е малоси :helou:

S

StormRage

Гостин
Е сеа да кажам тој шо сакаше точно... е сеа то горе тој L клип, малоси кит, џијанели, електроника веќе му имаше менато, а за карбуратор не знам... радилица не планираше... ми беше зборот дали има поуба комбинација од ова гореспоменатово?

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
според тестови вршени на повеќе ауспуси tecnigas next-r е на исто рамниште со ( leovince zx, leovince tt , giannelli extra ) и дава скоро исти перформасни како набројаниве цамо единствена маана е тешкото штелување но кога е добро штелуван иде супер ( треба да испробаш повеќе комбинации на ролни и федери на ламелата и најдобрата да ја ставиш )
Чисто сумњам, заеби тестови, има многу по куманово, и сите ги продадоа/фрлија :) и земаа џианели и леовинчи и топ се...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453

дали има некој салон во Скопјево каде што ја има оваа gilera dna 50 и што пари е од прилика ако знае некој :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Добар е моторот, точната цена не ја знам али мислам околу 2100 еура... да не те излажам, погледај клипови на YouTube, ако досега не си :) добро оди... :smir: а ги има у скопје у тој пиаџио салон.

Kajgana Shop

На врв Bottom