- Член од
- 4 февруари 2007
- Мислења
- 328
- Поени од реакции
- 8
авре слушајте ваму. вие не барате убав мотор. вие барате скап мотор. за пуважа. не за нешто друго. пежо и априлија ти се скапи за купвење скапи за одржвење. скапи делој имет, све е скапо за нив. јас имам кинеско моторче и е поубо и појако од мноогу други мотори. 4-тактен е, исто како и колине, само безоловен бензин трошит, ич не брчит и ич не чадит а за 1000 евра е. и шо сакаш поќе. само ке речет кинеско е вакво е такво е. демек априлија е итаљанско. сиве мотори шо ги носет кај нас се од кина, шо мислите вие... будали се оние од италија да носет кај нас мотори. дај не се заебавајте. ако ви е за шо поќе пари да дајте, тогаш купите си некој мотор со дијаманти и пувајте се дека имате најскап мотор. ова е моето мислење.
на прав пат ојт околу 70км/ч ако е мирно времето(значи да немат ветар шо ќе ти дуват вгради и шо чќе те кочит) ојт до 75км/ч а на удолница го имам кренато 90км/ч ако не беше и малку побрзо. не се заебавам за ова, за шо сум сигурен дека многумина немат да ми вервет, ама ај, шо да прајш, то е.
на прав пат ојт околу 70км/ч ако е мирно времето(значи да немат ветар шо ќе ти дуват вгради и шо чќе те кочит) ојт до 75км/ч а на удолница го имам кренато 90км/ч ако не беше и малку побрзо. не се заебавам за ова, за шо сум сигурен дека многумина немат да ми вервет, ама ај, шо да прајш, то е.