Самара, дај жити се кажи како ги направи тие иконите на пример тоа за адсл со слика на самара? Како се прави тоа?Samara напиша:
pozadinata sama si ja pravev btw
Во облините што и излегуваат од појасот ме потсетува на ова:Tonchie напиша:Овој десктоп го постави колегата, а јас немам нималку против.
Отвори го Paint, и почни да работиш на слика со димензии 64х64, значи ти сама ќе си ја прилагодиш и доле во status барот ќе гледаш сликата да ти биде одприлика толкава. Потоа работи што ќе работиш и оди save as... и сними ја сликата со име ikona.ico. После слободно можеш да ја ставиш на некој фолдер или шорткат.I am a bitch напиша:Самара, дај жити се кажи како ги направи тие иконите на пример тоа за адсл со слика на самара? Како се прави тоа?
na ova odgovoriv preku pp. :/Петар-МКД напиша:Отвори го Paint, и почни да работиш на слика со димензии 64х64, значи ти сама ќе си ја прилагодиш и доле во status барот ќе гледаш сликата да ти биде одприлика толкава. Потоа работи што ќе работиш и оди save as... и сними ја сликата со име ikona.ico. После слободно можеш да ја ставиш на некој фолдер или шорткат.
Ај бе ти - шо знајш од воена музика и дупена гајда ебате :kez:Garfield напиша:Мац, а бе педерски ти е