Скриншот

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Samara напиша:

pozadinata sama si ja pravev btw :)
Самара, дај жити се кажи како ги направи тие иконите на пример тоа за адсл со слика на самара? Како се прави тоа?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.004
Овој десктоп го постави колегата, а јас немам нималку против.

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Tonchie напиша:
Овој десктоп го постави колегата, а јас немам нималку против.
Во облините што и излегуваат од појасот ме потсетува на ова:

:icon_lol:

Член од
18 март 2006
Мислења
404
Поени од реакции
3
I am a bitch напиша:
Самара, дај жити се кажи како ги направи тие иконите на пример тоа за адсл со слика на самара? Како се прави тоа?
Отвори го Paint, и почни да работиш на слика со димензии 64х64, значи ти сама ќе си ја прилагодиш и доле во status барот ќе гледаш сликата да ти биде одприлика толкава. Потоа работи што ќе работиш и оди save as... и сними ја сликата со име ikona.ico. После слободно можеш да ја ставиш на некој фолдер или шорткат.

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Петар-МКД напиша:
Отвори го Paint, и почни да работиш на слика со димензии 64х64, значи ти сама ќе си ја прилагодиш и доле во status барот ќе гледаш сликата да ти биде одприлика толкава. Потоа работи што ќе работиш и оди save as... и сними ја сликата со име ikona.ico. После слободно можеш да ја ставиш на некој фолдер или шорткат.
na ova odgovoriv preku pp. :/

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248

Оној погоре е Десктопот, овој овде е лап-топот а во канцеларија ќе направам кога ќе можам да почнам да одам на работа... Ми недостасува веќе работава ама штрајк си е штрајк :star:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Hehehehe - Свети Пантелејмоне закон. Се мислев да го ставам вчера на десктоп за промена ама Инекс-Горица повеќе ми се допаѓа а и панорамата е закон!!! :wink:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мац, а бе педерски ти е :):):):)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не знам, ама познавам пеерски бре. Да клајше жемка, кола, мотор, овоа, оноа, вака, оња тињана, јебига.

Kajgana Shop

На врв Bottom