PurplePuma: vaka sega drugar za da se vidit vo eden grad sho imat "trebit od ministerstvoto da iskrelamiraat " sfajkash PRIMER EVE ukluchi mobimak odma welcome to macedonia bla bla we wish nice place and enjoying in macedonia go chek skopje ohrid zamisli SKOPJE I OHRID samo. ne da rechat sv. jovan bigorski eden od postarite manastiri na balkanov ....eden od postarite gradovi vo makedonija "struga" ima na 3 kmod struga edna crkva mozda datira od 6-7-8 vek A DRAGITEN NASHI ... skopje-ohrid sfajkas so sakas da kazam .. ete neka odat ohrid neka se iznamirisaat od kanalizacijata kako septichka jama sho mirisat ali zapazi ova rabota SKOPJE-DRZAVA.....dur e skopje drzava nema drzava da ima vo r.makedonija..
Скопје е главен град на РМ и нормално е таму најмногу да се инвестира.
Политиката на Т-Мобиле не можеме да ја дискутираме, тоа си е приватен капитал и што сакаат можат да напишат.
Реков - се надевам дека ќе се вложи многу повеќе во внатрешноста, немам валидни информации што се случува, би можела да шпекулирам само вака.
--- надополнето: Oct 28, 2011 10:37 AM ---
Абе ти разбираш агендатата како беше, зарем немаше агенда за Струга, за Св. јован Бигорски. Еве Скопјани си ја изгласаа агендата Скопје 2014 и таа се гради во полн ек! Оти не се буните што агендата ваша не ви ја исполниле... или сакате да кажете дека (пу-пу скраја да е) воопшто немало агенда! Немој со такви инсинуации...
абе да ви го имам паметот на еден ден, па да видам во кое светско чудо живееме конечно
Жал ми е што ти или не си прочитала, или ти ја одбрале опцијата која не си ја гласала, во градот во кој живееш.
Не го потценувај народот, многу добро знае што му одговара, а што не.
Секогаш пред било кои избори постојат агенди, мене ме интересира дали партијата која ја изгласале (која и да е) го остварува тоа што го напишала таму, во овој случај, околу средувањето на градовите.
П.С. Не си интересна, а ни смешна. Кажи нешто паметно, изненади ме.