Скопје 2014 (Генерална дискусија)

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Во Охрид ќе се поставува Изида.

Waffen ss

[Finest Сasual Dating Authentic Damsels]
Член од
29 ноември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
9
Мислам дека фали и статуа на некој Словенски Бог еве на пример Перун тој бил бог на грмотевицата и врховен бог(мислам), ама по можност да не е во Скопје:)))

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Мислам дека фали и статуа на некој Словенски Бог еве на пример Перун тој бил бог на грмотевицата и врховен бог(мислам), ама по можност да не е во Скопје:)))
Ние сме антички Македонци, немаме никаква поврзаност со Словените... :)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
ти ова сериозно тврдиш дека немаме поврзаност со словените или нешо фори праиш ?

ALE-X-ANDAR

Direktor za Klosharizam
Член од
28 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
2
mmuhhahahaha hahahahhaha :) aman bre,....
--- надополнето: Nov 9, 2011 9:56 AM ---
sega vo skopje ushte eden spomenik ke vi napravat sho sto kje imate da se gordeete...alekso nas sam da neje ... :) "so imame nie vrska so albancite da ne recham Albancite ...dodusha e albania narekuvaat sQipria t.e Albanci a nasive ovde albanci se narekuvat "i sakaat da gi narekuvame albanci "tehnicki znachi Albanci, e muabetot beshe vo slovenia eden kup bosanski spomenici ima :) iako 1 milion se bosanci tamu, vo hrvatska "zagreb" alekso filipco samuilco" ene krunisani se na centar "iako dosta makedonci ima vo hrvatska, vo YEE I LAV MACEDONIA -- usa i kengurland <--australia cvetaat spomenicite na nashite anticki homosapienski i deneshni vostanici golemi ljuge revulucioneri :))))))) ako mi e razbravte poentata na napishanovo ok ako ne pak ok :) poz... decki

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
ти ова сериозно тврдиш дека немаме поврзаност со словените или нешо фори праиш ?
Е не бе, Киро ќе ме лаже :)
Верувај, некој е цврсто убеден дека во себе носи 100% античка крв заборавајќи дека низ Македонија цел свет поминал... дури и Нордите дошле :S

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
mmuhhahahaha hahahahhaha :) aman bre,....
--- надополнето: Nov 9, 2011 9:56 AM ---
sega vo skopje ushte eden spomenik ke vi napravat sho sto kje imate da se gordeete...alekso nas sam da neje ... :) "so imame nie vrska so albancite da ne recham Albancite ...dodusha e albania narekuvaat sQipria t.e Albanci a nasive ovde albanci se narekuvat "i sakaat da gi narekuvame albanci "tehnicki znachi Albanci, e muabetot beshe vo slovenia eden kup bosanski spomenici ima :) iako 1 milion se bosanci tamu, vo hrvatska "zagreb" alekso filipco samuilco" ene krunisani se na centar "iako dosta makedonci ima vo hrvatska, vo YEE I LAV MACEDONIA -- usa i kengurland <--australia cvetaat spomenicite na nashite anticki homosapienski i deneshni vostanici golemi ljuge revulucioneri :))))))) ako mi e razbravte poentata na napishanovo ok ako ne pak ok :) poz... decki
Јас сум сигурен дена ни ти самиот не ја разбра поентата.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Е не бе, Киро ќе ме лаже :)
Верувај, некој е цврсто убеден дека во себе носи 100% античка крв заборавајќи дека низ Македонија цел свет поминал... дури и Нордите дошле :S
абе се тоа убаво ама мораат да сфатат дек јазикот ни е словенски старт не се у право ..ама етнонимот ни е македонци значи сме мешавина ко бугарите на пример(бугари+словени) или англичаните(британци+германци)

ALE-X-ANDAR

Direktor za Klosharizam
Член од
28 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
2
Јас сум сигурен дена ни ти самиот не ја разбра поентата.
ja pak drugarche presiguren sum deka ti blage veze nmash :) a kako velat koj si ima muvata na kapata ... se javuva cistiov primer so tebe NEJE STRAMOTA DA ME PREPRASHAS POEDNOSTAVNO BI TI OBRAZLOZIL poz...

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
ja pak drugarche presiguren sum deka ti blage veze nmash :) a kako velat koj si ima muvata na kapata ... se javuva cistiov primer so tebe NEJE STRAMOTA DA ME PREPRASHAS POEDNOSTAVNO BI TI OBRAZLOZIL poz...
Нека бришат модераторите ама морам да ти кажам:

Браво, топ си, кисче :tapp:

ALE-X-ANDAR

Direktor za Klosharizam
Член од
28 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
2

Kajgana Shop

На врв Bottom