Ќе биде и тоа, ама не во Скопје туку во ОхридМи фали скулптура на Клеопатра.
Ние сме антички Македонци, немаме никаква поврзаност со Словените...Мислам дека фали и статуа на некој Словенски Бог еве на пример Перун тој бил бог на грмотевицата и врховен бог(мислам), ама по можност да не е во Скопје))
ти ова сериозно тврдиш дека немаме поврзаност со словените или нешо фори праиш ?Ние сме антички Македонци, немаме никаква поврзаност со Словените...
mmuhhahahaha hahahahhaha aman bre,....Ние сме антички Македонци, немаме никаква поврзаност со Словените...
Е не бе, Киро ќе ме лажети ова сериозно тврдиш дека немаме поврзаност со словените или нешо фори праиш ?
Јас сум сигурен дена ни ти самиот не ја разбра поентата.mmuhhahahaha hahahahhaha aman bre,....
--- надополнето: Nov 9, 2011 9:56 AM ---
sega vo skopje ushte eden spomenik ke vi napravat sho sto kje imate da se gordeete...alekso nas sam da neje ... "so imame nie vrska so albancite da ne recham Albancite ...dodusha e albania narekuvaat sQipria t.e Albanci a nasive ovde albanci se narekuvat "i sakaat da gi narekuvame albanci "tehnicki znachi Albanci, e muabetot beshe vo slovenia eden kup bosanski spomenici ima iako 1 milion se bosanci tamu, vo hrvatska "zagreb" alekso filipco samuilco" ene krunisani se na centar "iako dosta makedonci ima vo hrvatska, vo YEE I LAV MACEDONIA -- usa i kengurland <--australia cvetaat spomenicite na nashite anticki homosapienski i deneshni vostanici golemi ljuge revulucioneri )))))) ako mi e razbravte poentata na napishanovo ok ako ne pak ok poz... decki
абе се тоа убаво ама мораат да сфатат дек јазикот ни е словенски старт не се у право ..ама етнонимот ни е македонци значи сме мешавина ко бугарите на пример(бугари+словени) или англичаните(британци+германци)Е не бе, Киро ќе ме лаже
Верувај, некој е цврсто убеден дека во себе носи 100% античка крв заборавајќи дека низ Македонија цел свет поминал... дури и Нордите дошле :S
ja pak drugarche presiguren sum deka ti blage veze nmash a kako velat koj si ima muvata na kapata ... se javuva cistiov primer so tebe NEJE STRAMOTA DA ME PREPRASHAS POEDNOSTAVNO BI TI OBRAZLOZIL poz...Јас сум сигурен дена ни ти самиот не ја разбра поентата.
Нека бришат модераторите ама морам да ти кажам:ja pak drugarche presiguren sum deka ti blage veze nmash a kako velat koj si ima muvata na kapata ... se javuva cistiov primer so tebe NEJE STRAMOTA DA ME PREPRASHAS POEDNOSTAVNO BI TI OBRAZLOZIL poz...
SHIFT+ALT= РАДОСТ ЗА МОИТЕ ОЧИ.ja pak drugarche presiguren sum deka ti blage veze nmash a kako velat koj si ima muvata na kapata ... se javuva cistiov primer so tebe NEJE STRAMOTA DA ME PREPRASHAS POEDNOSTAVNO BI TI OBRAZLOZIL poz...
sho ima da broshat ljubof shirish so svoite 20 godНека бришат модераторите ама морам да ти кажам:
Браво, топ си, кисче
aii dugarcheto brani drugarcheto jas tebe alt+4 ti preporachuvam da si naprajsh ...SHIFT+ALT= РАДОСТ ЗА МОИТЕ ОЧИ.
Јас направив и само еден звук испушти компјутерот...aii dugarcheto brani drugarcheto jas tebe alt+4 ti preporachuvam da si naprajsh ...