Ок, така и си мислев (инаку на сајтот вели дека работи до 12 часот што е пак премногу кнап) Едно последно прашање, дали на автобуската има менувачница која работи толку доцна? Или да му платам на таксистот во евра - 10 евра е фер цена?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, така и си мислев (инаку на сајтот вели дека работи до 12 часот што е пак премногу кнап) Едно последно прашање, дали на автобуската има менувачница која работи толку доцна? Или да му платам на таксистот во евра - 10 евра е фер цена?
Во Бугариja тежко се плакja директно во евра. Многу,многу редко некоj ке ти прими евра.Ок, така и си мислев (инаку на сајтот вели дека работи до 12 часот што е пак премногу кнап) Едно последно прашање, дали на автобуската има менувачница која работи толку доцна? Или да му платам на таксистот во евра - 10 евра е фер цена?
FliX годе доле ти е кажал. Во твоите часови нема како да фатиш метрото.ФМИ, можеш тоа на мапа да ми го покажеш (Google maps де) Каде се тие станици и каде се купува карта и уште поважно, кое време работат тие линии? Патник погоре предложи превоз со автобус СК-Софија и тој пристига таму околу 24ч вечерта на 2ри. Има ли линија тогаш или мора со такси?
Ја најдов страната на метро, http://www.metrosofia.com/images/sofia-metro-lines-map-2015-april.png Јас би требало да се качам во метро на станицата обележана како Авто Гара а Сердика е ова каде се вкрстуваат линиите, така?
и мене ме интересираНекој да препорача таксист на релација Софија - Скопје? И дали знаете цените кој се од прилика за услугава?
Некој да препорача таксист на релација Софија - Скопје? И дали знаете цените кој се од прилика за услугава?
Како се снајдовте?и мене ме интересира
знам дека има превоз луѓе што возат од скопје директно до софија аеродромот.
колку чини и колку време трае возењето
Како се снајдовте?
Треба и ја да идам накај 11ти август гледам со бус е 980 денари у еден правец, ама колку би земало од автобуска до аеродром (Софија) такси?
Мене ме фати околу 15лева..Како се снајдовте?
Треба и ја да идам накај 11ти август гледам со бус е 980 денари у еден правец, ама колку би земало од автобуска до аеродром (Софија) такси?