Ај да се кладиме дека не постои испирсана или истетовирана девојка која се нема изрокано со 30 души.Се надевам дека не си сериозен за болдираното, ...... во спротивно џабе си бил по светов
Ај да се кладиме дека не постои испирсана или истетовирана девојка која се нема изрокано со 30 души.Се надевам дека не си сериозен за болдираното, ...... во спротивно џабе си бил по светов
од него барај број,што ќе ти од неаЕте ми ја ! Ако има некој инфо помогнете. Да ја контактирам. Кога има љубов парата не игра улога.
Таков како тебе заслужува набивање рогови до колена.Надворешниот аутфит на некоја девојка кажува многу за личноста ( не секогаш, но процентуално да). Доволно што ги погледнав сликите и кога ги видов тетоважите сфатив дека девојката е дроља. Тетоважа и пирс кај женско е одраз на дрољаст карактер тоа имајте го на ум секогаш како и воодушевување на старлети.
Ова не е смешно, ова е за плачење. Од една страна жално е што гледаш од ден на ден се повеќе девојки се затруени со блуд, а од друга страна гледаш се повеќе латентни педери Македонци кастрирани од системот да не можат А да кажат на жена.
Јас бев буквално 2 години на печалба во Шведска и моето семејство цело внимаваше што се случува со мојата жена и деца за тој период. Кога се вратив од Шведска еден период почна да глуми малку лудило, па две стегања за коса и отчитување лекција беше како маче утредента кое сака да се милува. Знае дека непромислен потег може да ја чини поправање заби на стоматолог, а најлошо Бутел .
А што треба да ја остави да му се качи на глава ли...Баже Клаус шо вика...А ЖЕНА А ЃАВОЛ ИСТО ТИ Е ТОАТаков како тебе заслужува набивање рогови до колена.
И начукал 4 деца, ја оставил со свекор и свекрва да ја чуваат и отишол у јабана!! И и стапнува ќотек и го пишува тоа овде! Да не заслужува аплауз?А што треба да ја остави да му се качи на глава ли...Баже Клаус шо вика...А ЖЕНА А ЃАВОЛ ИСТО ТИ Е ТОА
Е па помогнете кој има инфо за контакт на цурава. Нека ми пише ППод него барај број,што ќе ти од неа
Пред многу години еден мудар човек ми кажа дека треба да сум среќна ако изгубам нешто што се купува со пари.@langelina се` се купува со пари, само тоа е друг муабет
Е ај да се кладиме, али немој да плачеш после како си ги изгубил парите на глупост.Ај да се кладиме дека не постои испирсана или истетовирана девојка која се нема изрокано со 30 души.
Кој ќе исфрлеш бе...седи си мирен...Е ај да се кладиме, али немој да плачеш после како си ги изгубил парите на глупост.
колку ставаш? може да биде со ситно? еве нека биде ко со дечкото што ги изгубил парите? 80к?
и како за додадок, не една, него јас тоа го тврдам со 5 ..................... имаш муда? немој после да плачеш кога сосе партали ќе те исфрлам и тебе и твоите на улица, око нема да ми трепне.
П.С. дали по оваа твоја логика дека сите машки кои се тетовирани се криминалци/затвореници?
е па кога немаш муда не тврди нешто што не знаеш, не знаеш на каков орев ќе налеташКој ќе исфрлеш бе...седи си мирен...