Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Се надевам дека не си сериозен за болдираното, ...... во спротивно џабе си бил по светов
Ај да се кладиме дека не постои испирсана или истетовирана девојка која се нема изрокано со 30 души.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Надворешниот аутфит на некоја девојка кажува многу за личноста ( не секогаш, но процентуално да). Доволно што ги погледнав сликите и кога ги видов тетоважите сфатив дека девојката е дроља. Тетоважа и пирс кај женско е одраз на дрољаст карактер тоа имајте го на ум секогаш како и воодушевување на старлети.

Ова не е смешно, ова е за плачење. Од една страна жално е што гледаш од ден на ден се повеќе девојки се затруени со блуд, а од друга страна гледаш се повеќе латентни педери Македонци кастрирани од системот да не можат А да кажат на жена.

Јас бев буквално 2 години на печалба во Шведска и моето семејство цело внимаваше што се случува со мојата жена и деца за тој период. Кога се вратив од Шведска еден период почна да глуми малку лудило, па две стегања за коса и отчитување лекција беше како маче утредента кое сака да се милува. Знае дека непромислен потег може да ја чини поправање заби на стоматолог, а најлошо Бутел .
Таков како тебе заслужува набивање рогови до колена.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
А што треба да ја остави да му се качи на глава ли...Баже Клаус шо вика...А ЖЕНА А ЃАВОЛ ИСТО ТИ Е ТОА :pos:
И начукал 4 деца, ја оставил со свекор и свекрва да ја чуваат и отишол у јабана!! И и стапнува ќотек и го пишува тоа овде! Да не заслужува аплауз?
Море и парите да му ги потроши, малку се роговите.

Т

Триптико

Гостин
Убаво викаат: каде мажот, таму и жената. Инаку, војна по дома!

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Изгледа на типкава најомилена песна и е оваа:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Дечкото треба да си ги собере јајцата, а не да плаче пред камери. Ако си му ги дал некому парите на располагање, треба да си свесен дека е можно и сите пари да ги поторши.

И аман, пари па пари! Среќата со пари не се купува, само е полесно да плачеш у јагуар отколку на автобуска станица (шо би рекла една списатељица).

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
@langelina се` се купува со пари, само тоа е друг муабет ;)
Пред многу години еден мудар човек ми кажа дека треба да сум среќна ако изгубам нешто што се купува со пари.
Ама како што заклучивме, тоа е друг муабет. ;)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ај да се кладиме дека не постои испирсана или истетовирана девојка која се нема изрокано со 30 души.
Е ај да се кладиме, али немој да плачеш после како си ги изгубил парите на глупост.
колку ставаш? може да биде со ситно? еве нека биде ко со дечкото што ги изгубил парите? 80к?
и како за додадок, не една, него јас тоа го тврдам со 5 ..................... имаш муда? немој после да плачеш кога сосе партали ќе те исфрлам и тебе и твоите на улица, око нема да ми трепне.
П.С. дали по оваа твоја логика дека сите машки кои се тетовирани се криминалци/затвореници?

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Е ај да се кладиме, али немој да плачеш после како си ги изгубил парите на глупост.
колку ставаш? може да биде со ситно? еве нека биде ко со дечкото што ги изгубил парите? 80к?
и како за додадок, не една, него јас тоа го тврдам со 5 ..................... имаш муда? немој после да плачеш кога сосе партали ќе те исфрлам и тебе и твоите на улица, око нема да ми трепне.
П.С. дали по оваа твоја логика дека сите машки кои се тетовирани се криминалци/затвореници?
Кој ќе исфрлеш бе...седи си мирен...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Кој ќе исфрлеш бе...седи си мирен...
е па кога немаш муда не тврди нешто што не знаеш, не знаеш на каков орев ќе налеташ
ова ти е еден добронамерен совет за следен пат ..............

Kajgana Shop

На врв Bottom