Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.780
Поени од реакции
49.638
И начукал 4 деца, ја оставил со свекор и свекрва да ја чуваат и отишол у јабана!! И и стапнува ќотек и го пишува тоа овде! Да не заслужува аплауз?
Море и парите да му ги потроши, малку се роговите.
да де, он у шведска на одмор бил, не.бил да им стаи леб на маса, ќефови бил да тера таму

Член од
9 јули 2014
Мислења
30
Поени од реакции
8
Дечкото можеби е глуп за девојки ама е снаодлив за 3 години направил сигурно 100.000 евра ние што работиме тука ни треба 20 години за да стигнеме таква сума пари. Пак ке кажама кучката изгубил најмногу од овој случај ама не е свесна, изгубил златен човек,лесен кој мисли цело време на неа, а сум сигурен до таа скала ја сакал што никогаш не помислил да ја изневери, па сега кучката сигурно мисли дека секој втор е таков, и од измами ке живее, нека си мисли.
Taka bese posovetuvana od tatko i i majka i ne i trebal takov alchnik za pari da go ograbi i da go ostavi pa ke si kupi pobogat. Sigurno ke ima sreka vo zivotot[DOUBLEPOST=1404914151][/DOUBLEPOST]
Шах-мат, цитатот кажува се. Уличната школа е сурова и најскапа, особено оној сегмент со жените. Не е ова изолиран случај, кумановки се истурија од фукарање и трошење пари на авганистанците само со повеќе усул и понеприметно и секако не слушаме за тоа по медиуми, ама прашај рандом кумановец што се дешава. Чест, достоинство, образ се само фиктивни именки во женскиот речник, кажано, повторено, разглобувано до детаљи. Останува само интересот во чиста есенцијална форма. Затоа не е убаво да си "со сите петки во школо", ајде нека те спасат факултети и магистратури во ситуацијата. Животните школи се учат на други места, не на УКИМ или во МОБ. И после јас сум бил шовинист и безобразен. А она не е безобразна што прави така. Знаете зошто? Зошто и таа сака да се дупи, слатко и е. Да!!!
I toa so mnogu drugi po moznost gazdi i bogatasi pa zatoa vnimatelno so nea ako ja sretnete vo grad[DOUBLEPOST=1404914442][/DOUBLEPOST]
епа тогаш оваа го наебала ке си остане :drk:
So sreka neka i e[DOUBLEPOST=1404914667][/DOUBLEPOST]
Ме цитираш колку да ме цитираш или?Немаш контра став сем сликите,но тоа е мое мислење да ништо не добива ако ги објави.Парите сигурно НЕ!;)

Пишува и тоа како во законот, ја тужи највероватно по основ на измама и злоупотреба на доверба.. Не за џабе ја стаил на суд, посоветуван е од правници дека може да го добие случајов (по 2 год колку се спори судовите кај нас) и можно е да си ги врати парите или девојкава да лежи затвор дури до 5 год!

Измама
Член 247
(1)Тој што со намера за себе или за друг да прибави противправна имотна
корист ќе доведе некого во заблуда со лажно прикажување или со
прикривање факти или ќе го држи во заблуда и со тоа ќе го наведе да
стори или да не стори нешто на штета на својот или туѓ имот, ќе се казни
со парична казна или со затвор до три години.
(2)Ако сторената штета е од помала вредност, а сторителот одел кон тоа да
прибави таква вредност, ќе се казни со парична казна или со затвор до
една година.
(3) Ако сторената штета е од поголема вредност, сторителот ќе се казни со
затвор од три месеци до пет години.
(4)Ако сторената штета надминува значителна вредност, сторителот ќе се
казни со затвор од една до десет години.
(5)Тој што делото од став 1 го сторил само со намера да оштети друг, ќе се
казни со парична казна или со затвор до една година.
(6)Обидот за делото од ставовите 1 и 5 е казнив.
(7)За делото од ставовите 2 и 5 гонењето се презема по приватна тужба.

Злоупотреба на довербата
Член 252
(1)Тој што застапувајќи ги имотните интереси на некое лице или грижејќи
се за неговиот имот нема да ја исполни својата должност или ќе ги
злоупотреби дадените овластувања со намера да прибави имотна корист
или да го оштети лицето чии имотни интереси ги застапува или за чиј имот
се грижи, ќе се казни со парична казна или со затвор до една година.
(2)Ако делото од став 1 го стори старател, полномошник, застапник или
адвокат, ќе се казни со затвор од три месеци до три години.
(3)Гонењето се презема по приватна тужба.
Se nadevam deka ova ke se izrealizira[DOUBLEPOST=1404914978][/DOUBLEPOST]
На девојката и треба 3 црнаци за казна. хахаха
Nema da ja isplasat

Последно уредено:

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Фала ви за информациите ! Штета што нема фејсбук...

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Нема а ако има те молам прати ми во ПП

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Барам и Фб ако некој знае одма на ПП нека ми прати. Ах цурава ме поремети скроз

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Apeliraм до надлежните на форумот да напоменат во насловот од каде е љубената на Скопјанецот кој бил на печалба во Месопотамија. Бидејќи, многу менува. Како што менува во веста дека тој што имал љубена која му ги сјебала парите кои ги заработил со krv, pot i rastitelen kaskaval (quote Danza) е од Скопје.

Инаку, убаво е да ја слушаш Satisfaction од Стоунски (кои патем, не се од Скопје, ниту пак печалеле во Месопотамија, ниту пак) и да ја читаш оваа вест.
Која не погодува сите нас.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Apeliraм до надлежните на форумот да напоменат во насловот од каде е љубената на Скопјанецот кој бил на печалба во Месопотамија. Бидејќи, многу менува. Како што менува во веста дека тој што имал љубена која му ги сјебала парите кои ги заработил со krv, pot i rastitelen kaskaval (quote Danza) е од Скопје.

Инаку, убаво е да ја слушаш Satisfaction од Стоунски (кои патем, не се од Скопје, ниту пак печалеле во Месопотамија, ниту пак) и да ја читаш оваа вест.
Која не погодува сите нас.
Срце е таа Кристина ПРЕУБАВО

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
да де, он у шведска на одмор бил, не.бил да им стаи леб на маса, ќефови бил да тера таму
Прво печалиш, после правиш деца. Не обратно.
Бил у Шведска, печалел и сигурно барем еднаш бил во јавна куќа, за разлика од жена му која е под надзор на неговите родители и која не смее глас да пушти. Ти ебам таквите пари!

Kajgana Shop

На врв Bottom