Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

S

Samurai_Sk

Гостин
Дечкото можеби е глуп за девојки ама е снаодлив за 3 години направил сигурно 100.000 евра ние што работиме тука ни треба 20 години за да стигнеме таква сума пари. Пак ке кажама кучката изгубил најмногу од овој случај ама не е свесна, изгубил златен човек,лесен кој мисли цело време на неа, а сум сигурен до таа скала ја сакал што никогаш не помислил да ја изневери, па сега кучката сигурно мисли дека секој втор е таков, и од измами ке живее, нека си мисли.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.081
Поени од реакции
25.199
Шо е најсмешно сите жени на темава го исплукаа дечково у стил дека е наивен и се подразбира дека на жена не се верува :)
А идеш у ЉиС подфорум и мислиш све со ангели збориш, па морал проповедаат, етика, па совети делат кој како каде згрешиил.. абе шта речи..
Шах-мат, цитатот кажува се. Уличната школа е сурова и најскапа, особено оној сегмент со жените. Не е ова изолиран случај, кумановки се истурија од фукарање и трошење пари на авганистанците само со повеќе усул и понеприметно и секако не слушаме за тоа по медиуми, ама прашај рандом кумановец што се дешава. Чест, достоинство, образ се само фиктивни именки во женскиот речник, кажано, повторено, разглобувано до детаљи. Останува само интересот во чиста есенцијална форма. Затоа не е убаво да си "со сите петки во школо", ајде нека те спасат факултети и магистратури во ситуацијата. Животните школи се учат на други места, не на УКИМ или во МОБ. И после јас сум бил шовинист и безобразен. А она не е безобразна што прави така. Знаете зошто? Зошто и таа сака да се дупи, слатко и е. Да!!!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
И после јас сум бил шовинист и безобразен. А она не е безобразна што прави така. Знаете зошто? Зошто и таа сака да се дупи, слатко и е. Да!!!
:pos:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Е така да си знаете сидата произлегува од дупење:pos::cuc:,исто ко што го дупнале глупаков,сеа после ова сигурно све вакви ќе му се лепат,а он ќе си реши да си биде педер,нели дека бил разочаран од женскиот род.

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Најдобра варијанта во моментов ако ме слуша човекот е да и даде уште барем едно 20000 евра но под услов да се омажи за него.
И заедно после ќе си ги трошат парите среќни до крајот на животот.(y)

А да ќе заборавев!се разбира без лижење на туѓи сладодели.и примање туѓи кобасици од страна на госпоџата:unsure:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575

Туку зашто е ова приказна за на вести? Немаат новинариве работа па си прават прилози за глуперди што дозволиле да ги излажат?

Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Надворешниот аутфит на некоја девојка кажува многу за личноста ( не секогаш, но процентуално да). Доволно што ги погледнав сликите и кога ги видов тетоважите сфатив дека девојката е дроља. Тетоважа и пирс кај женско е одраз на дрољаст карактер тоа имајте го на ум секогаш како и воодушевување на старлети.

Ова не е смешно, ова е за плачење. Од една страна жално е што гледаш од ден на ден се повеќе девојки се затруени со блуд, а од друга страна гледаш се повеќе латентни педери Македонци кастрирани од системот да не можат А да кажат на жена.

Јас бев буквално 2 години на печалба во Шведска и моето семејство цело внимаваше што се случува со мојата жена и деца за тој период. Кога се вратив од Шведска еден период почна да глуми малку лудило, па две стегања за коса и отчитување лекција беше како маче утредента кое сака да се милува. Знае дека непромислен потег може да ја чини поправање заби на стоматолог, а најлошо Бутел .

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Надворешниот аутфит на некоја девојка кажува многу за личноста ( не секогаш, но процентуално да). Доволно што ги погледнав сликите и кога ги видов тетоважите сфатив дека девојката е дроља. Тетоважа и пирс кај женско е одраз на дрољаст карактер тоа имајте го на ум секогаш како и воодушевување на старлети.

Ова не е смешно, ова е за плачење. Од една страна жално е што гледаш од ден на ден се повеќе девојки се затруени со блуд, а од друга страна гледаш се повеќе латентни педери Македонци кастрирани од системот да не можат А да кажат на жена.

Јас бев буквално 2 години на печалба во Шведска и моето семејство цело внимаваше што се случува со мојата жена и деца за тој период. Кога се вратив од Шведска еден период почна да глуми малку лудило, па две стегања за коса и отчитување лекција беше како маче утредента кое сака да се милува. Знае дека непромислен потег може да ја чини поправање заби на стоматолог, а најлошо Бутел .
Се надевам дека не си сериозен за болдираното, ...... во спротивно џабе си бил по светов

S

Samurai_Sk

Гостин
А бе каква курва ! Цуцето е лепотица
Ако е лепотица не значи дека е ангел, поштена, се додека има вакви што и покрај се по фаците и телото ги судат девојките, курвите ке си живеаат, на крајот на краиштата ваков е овој свет ако јака женска (сите знаат дека е кучка) бара помош којзнај колку ке нудат помош, ако некоја поштена ајде да не речам грда ама не атрактивна бара помош никој нема време. Се е по физичкиот изглед батали тие приказни look at the heart and character.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Ако е лепотица не значи дека е ангел, поштена, се додека има вакви што и покрај се по фаци ги судат девојките, курвите ке си живеаат, на крајот на краиштата ваков е овој свет ако јака женска (сите знаат дека е кучка) бара помош којзнај колку ке нудат помош, ако некоја поштена ајде да не речам грда ама не атрактивна бара помош никој нема време. Се е по физичкиот изглед батали тие приказни look at the heart and character.
О златната она. Преубава е. Одма ќе си ја оженам. Толку време барам цура за жена и еве си ја најдов правата.
Нешо инфо тел и сл. Ако имате пишете ми на ПП. Ќе почастам и ветувам ќе е тајно.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Ако е лепотица не значи дека е ангел, поштена, се додека има вакви што и покрај се по фаци ги судат девојките, курвите ке си живеаат, на крајот на краиштата ваков е овој свет ако јака женска (сите знаат дека е кучка) бара помош којзнај колку ке нудат помош, ако некоја поштена ајде да не речам грда ама не атрактивна бара помош никој нема време. Се е по физичкиот изглед батали тие приказни look at the heart and character.
О златната она. Преубава е. Одма ќе си ја оженам. Толку време барам цура за жена и еве си ја најдов правата.
Нешо инфо тел и сл. Ако имате пишете ми на ПП. Ќе почастам и ветувам ќе е тајно.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310

S

Samurai_Sk

Гостин
Ако имаш 80 илјади и повеќе кеш ке ти дадат број во спротивно заборави.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Ако имаш 80 илјади и повеќе кеш ке ти дадат број во спротивно заборави.
Ете ми ја ! Ако има некој инфо помогнете. Да ја контактирам. Кога има љубов парата не игра улога.

Kajgana Shop

На врв Bottom