Напред Сленг!Никогаш не сум гласал за Евровизија, ама сега ќе гласам.Прво им се смеевме сите кога го видовме името, ама песнава е баш евровизиска, не може да се одолее да не се гласаТочно така. Симптоматично, нели? Чекај, сепак големото финале е утре...еден куп местачи има.
Се надевам дека Сленг (мојот од вечерва апсолутен фаворит) нема да бидат преразочарани од конечниот пласман, бидејќи не се мамини и татини синчиња кои ангажираат жири комисии или купуваат припејди за гласање. Дебитанти, со дебитант композитор (а не од влијателните рангови на ЏејЏејовци и Копровци)....и се во првите 6, ако е за вкупно сумирање, или вкупно трети по број на телевоутинг, ако добро паметам и собирам.
Утре гласам за нив,
бидејќи ми имаат солидна комбинација на најискрен пристап, симпатична песна баш како за евросонг, и уникатен настап.
Напред Сленг!
Почна човекот да ги кажува гласовите кој како, и на крај вика 12 поени за песната за која ако е на англиски нема да ни треба превод-Динг Донг од Рок АгресориБидејќи не гледав може да објасни некој што е финтата со Џокси
И јас ќе гласам, ама пре очигледно е Калиопи ќе победи.Напред Сленг!Никогаш не сум гласал за Евровизија, ама сега ќе гласам.Прво им се смеевме сите кога го видовме името, ама песнава е баш евровизиска, не може да се одолее да не се гласа
Јавно си кажа шо мисли. Им рече на сите од жирито кои им дадоа 12 на Каљопа и Номче дека песната не вреди за толку.Бидејќи не гледав може да објасни некој што е финтата со Џокси
Размислувам....размислувам.....размислувам....Па Калиопи извесно време пред фестивалот кажала дека ако не победи со оваа песна, следната година ќе пеела за друга земја за Евровизија (највероватно Хрватска или Србија), па вие размизлете зашто скоро цело жири и даде 12 поена.
SUPER !!!FENOMENALNO!!!Муабетот меѓу водителката и Кристијан!!!
Е тоа не верувам.Некст Тајм- Има тинејџерки низ Европа што одма ке гласаат за нив
:nesum:
За тоа ОК, ама што ниту тој, ниту Џафер не му дадоа на Александар ниту 1 поен срамота!Јавно си кажа шо мисли. Им рече на сите од жирито кои им дадоа 12 на Каљопа и Номче дека песната не вреди за толку.