Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
А не се наежи од твоја Мортиша? За момент помислив дека сум на закоп
Мислиш ќе те послушам? Сигурен беше дека ќе те послушам , нели?
Ај сега објасни ни кај е твоја сакана КАЉОПА, зашто колку само цврсто не убедуваше сите дека РУМ ДУМ ДУМ била толку добра песна и толку тешка, хахаххахаха :pos2::pos2::pos2::pos2:
Генгста оро, Некст Тајм беа најдобри!!!
УАААААААААА КАЉОПА, се приклучувам кон публиката во салата
Ако знаеше да читаш и ако беше редовна при читањето на сите постови немаше сега да лупаш зелени колку самод а кажеш нешто.
Ко прво Калиопи ни ми е мајка ни роднина ни ништо да биде моја.Ко второ не ми е битен фактор у живот па да ми биде сакана.Ако мислеше дека сум затрескан во неа до лудост ко ти кон Каролајна(Курволина) се лажеш.Ко трето за Рум дум дум зборев дека е добра пред настапот на Скопски односно кога им ја слуша демо верзиојата.По настапот , пак ке речам ако читаше ке видеше дека бев воздржан и за таа песна и за песната на Сленг.
Ко четврто ти реков за потписот да го смениш тоа непребол дека аман непребол се користи кога некој е умрен.Можеш да ставаш потписи од типот Сленг ве сакам и слично ама ова непребол е без коментар.

M

makedon^

Гостин
Поарно Некс Тајм што победија, се си мислев ке наместат оние старците Каљопа и Наум оти ке победат, башка како им тргна на жири комисијата, кој од кој се беа одбрани, страци, микрофонот им се тресе в рака они ке одлучуват кој ке оди пфф. Па нека остават на младите да гласаат, Евровизијата е за млади и би требало да има млада жири комисија а некои од времето на тито отпадници. Им посакувам мн срека на некс тајм, имат добра песна, па ајде со срека нека ни е добро да пројдеме во Русија :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Next Time,а ? Е ај нека им е со среќа. Песната ми е онака...типично нексттајмовска. Не ми се допаѓа. Али добро, подобро него Рум Дум Дум. Сериозна манифестација било Евровизија? Да особено кога ќе ги видиш Лорди и Дана Интернешнл.

Тапа. Тапа.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
А дали некој од вас го примети Андреев у зелената соба со апарат како им се пикаше на пејачиве? :pos2:
Сега ќе ја очекуваме Андријана Јаневска со вреќа цемент сликана на таван:pos2:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
iiiiiiii stvarno be...duri sega mi teknuva deka mozevme The Addams Family da gi pratime na evrovizija c c c, srp vo pozadina, onaa rakata ke seta po scena a КАЉОПА ke krsi stakla so glasot. Pomokjna interpretacija-zdravje :vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
ОД КАЈ МИ Е ПОЗНАТА? ДА НЕ БЕШЕ ДЕНЕС НА ЕВРОВИЗИЈА?:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ништо, разбрав дека жилет ќе ни прават ембарго, им пропадна спонзорството за Каљопа. Знајте бе колку ќе им се намали продажбата сега?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Него сум се скршил од смеење кога со кранот го здрвија еден од Некст-тајм у глава. Дали го забележавте тој момент? Се случи кога ја изведуваа песната на крај. Зум, зум, зум - премногу зум! :pos2:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Next Time,а ? Е ај нека им е со среќа. Песната ми е онака...типично нексттајмовска. Не ми се допаѓа. Али добро, подобро него Рум Дум Дум. Ебате жирито ебате, гледам дека слабо гласале за Генста Оро. Сериозна манифестација било Евровизија? Да особено кога ќе ги вииш Лорди и она транвеститон што победи Дана Интернешнл.

Тапа.Тапа.
Да те замолам биди љубезна и објасни што значи ова?:icon_bigg
Клапушиве со 2 песни веќе имаат свој препознатлив стил ? :)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Него сум се скршил од смеење кога со кранот го здрвија еден од Некст-тајм у глава. Дали го забележавте тој момент? Се случи кога ја изведуваа песната на крај. Зум, зум, зум - премногу зум! :pos2:
Не го гледав крајниот настап. Зарем стварно? :pos::pos::pos:
Ај чекаме да качи некој видео на јутјуб да се посмејме :vozbud:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
ama starci starci ama verica ristevska ja zakopa kalopa
Да да! Посебно ми се допадна тој момент!
Гарант се мрзеле уште од времето, ама никој од организаториве не знаел, или се надевале дека си простиле на прочка :)

Браво Верче :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom