Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Не ја купија ни тука, 100% не беше наместен телевоутингот, младата публика која е најбројна ги обожава близнаците, така да ете ги тие гласови
А на крајот и црниот запеа за прв пат :pipi::pipi::smir:
Мислам дека сите сме среќни што не победи Мортиша и затоа и мирно ја доживуваме победата на дуото НЕКСТ ТАЈМ
ГАНГСТА ОРО - НАШ НЕПРЕБОЛ
Едно потестување.На емисијата Дај Побрзај Јован Јованов, незнаејки дека го снимаат си кажа:Што мислите зашто јас победувам на сите фестивали?Па нели знаете дека во(именуваше еден од операторите) работат мојте и прават се за да добијам најмногу гласови.
А коа ке видиш на секој фестивал е прв.Шо?Ко да прави прекрасни песни или ко човек да може да ужива гледајки го и слушајки го?
Второ смени си потпис дека коа видов се наежив.Божеееее!Смисли нешто подобро те молам тргај го ова наш непребол.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Јеееј Некст Таааааајм јеееееееј. Барем кога ќе се вратат веќе НЕМА да ги слушаме како пеат. Јеееееј супеееееееееееееееер.

Молам све што мрда и што не мрда да ни опнат ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА ЕВРОВИЗИЈА.

Јеееј за Некст Тајм уште еднаш јеееј, нема веќе да пеат тука јееј јееј

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Ако еден момент е цела песна, тогаш и јас :)
Бравос за батето :)
НЕ целата песна али моментот кога првпат викна онака гласно на рефренот :nesvest: Интерпретација за почит - 1000%

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Браво за дечките од Next Time! :pipi:Одлична песна, певлива...навивам за нив!:)Се надеваме за добар пласман во Москва!
Фала богу што не победи "Дона Мортиша"
Геријатријата за малку ке зезнеше работа..ама срека што имаше телевоутинг:)
Конечно се слушна што сака Македонија, и за кој гласа..а не некои стари прдловци искорумпирани.
Дефинитивно мои фаворити ѕа вечерва: Сленг, Next Time и Влатко Илиевски:pipi:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Strasna rabota! Sramotilaci!!
Evo momentalno ja slusam od sleng pesnana i me nasmejuva,i lesno se pee i ostanuva so um...a pesnana od dzogerine so ke odat vo moskva(next time),ne vleguva vum in eden zbor!
Ne vi e Kaljopa kriva(iako imase mn glupava pesna...si dokaza publikata zlatna...) tuku onie starcine sednati vo zirinono...koi se tie da kazat koj ke odat na izbor? se znae koj treba da kazat!! NARODOT!
Spored mene Sleng trebaja da odat,i tuka nema pojke diskusija!
I premn sum revoltirana,zosto i od ko ja kazaja pobedni4kata pesna,publikata vikase gensta oro i neznaeja sto da pravat voditelite,koi ps bea katastrofa...
Треба да каже народот, ама од сега таа чест ке му биде одземена и на Евровизиите понатаму(не нашите избори) него оние главните.50%жири 50% телевоутинг:helou:

Член од
31 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
1
Јеееј Некст Таааааајм јеееееееј. Барем кога ќе се вратат веќе НЕМА да ги слушаме како пеат. Јеееееј супеееееееееееееееер.

Молам све што мрда и што не мрда да ни опнат ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА ЕВРОВИЗИЈА.

Јеееј за Некст Тајм уште еднаш јеееј, нема веќе да пеат тука јееј јееј
sekoja 4est za post-ov!:pipi:
odli4no kazano!:helou:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
на Влатко песната најмногу ми се допаѓа мислам дека тој требаше да иде, али јбг тинејџерките изгласаа

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Едно потестување.На емисијата Дај Побрзај Јован Јованов, незнаејки дека го снимаат си кажа:Што мислите зашто јас победувам на сите фестивали?Па нели знаете дека во(именуваше еден од операторите) работат мојте и прават се за да добијам најмногу гласови.
А коа ке видиш на секој фестивал е прв.Шо?Ко да прави прекрасни песни или ко човек да може да ужива гледајки го и слушајки го?
Второ смени си потпис дека коа видов се наежив.Божеееее!Смисли нешто подобро те молам тргај го ова наш непребол.

А не се наежи од твоја Мортиша? За момент помислив дека сум на закоп
Мислиш ќе те послушам? Сигурен беше дека ќе те послушам , нели?
Ај сега објасни ни кај е твоја сакана КАЉОПА, зашто колку само цврсто не убедуваше сите дека РУМ ДУМ ДУМ била толку добра песна и толку тешка, хахаххахаха :pos2::pos2::pos2::pos2:
Генгста оро, Некст Тајм беа најдобри!!!
УАААААААААА КАЉОПА, се приклучувам кон публиката во салата

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
А дали некој од вас го примети Андреев у зелената соба со апарат како им се пикаше на пејачиве? :pos2:

Али можевме да ја закопаме Европа со песнава, тоа е факт.
Ќе мислеа дека сме им ја пратиле смртта. Фалеше уште некој со срп во позадина...

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
на Влатко песната најмногу ми се допаѓа мислам дека тој требаше да иде, али јбг тинејџерките изгласаа
Ако е така многу забегани тинејџерки држи земјава :)

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
за шоуво шо да се каже, најдобриот дел од целото шоу, беше кога претставникот на белорусија во чест на тоше ја испеа Полско цвеќе и тоа на на Македонски јазик. да, на македонски јазик. нека се срамат сите кои пееја на српски на концертот посветен на тоше. а типов, браво, секоја чест, ЅВЕР! ако имам вишок пари кога ќе биде евровизијата, ќе гласам за него.

за избраните...јас бев за генгста или динг донг. кога веќе се виде дека ќе пуштиме песна, а не зафрканти, тогаш сакав ристо и џорлев, одлична песна имаа. кога и тоа се изјалови, многу ми е мило не затоа што ќе одат некст тајм, колку што, затоа што не оди калиопи со тоа глупостите.:toe:

Член од
31 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
1
AAAaaaa
I ding dong bese super pesna! super koreografija,super pesna,ostanuva um...takvi pesni se pustaat na evrovizija...UNIKATNI a ne evergreen!!'
ve molam ne ja spomvite pesnata od kaliopi,se ezam:pos2::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom