^Exotic^
Wanderstruck
- Член од
- 25 ноември 2007
- Мислења
- 5.969
- Поени од реакции
- 1.060
А да се пријавеа Роџер Брадрс?Замисли да победеаНе е до тинејџерките, туку до длабоките џебови на мама и тато.
А да се пријавеа Роџер Брадрс?Замисли да победеаНе е до тинејџерките, туку до длабоките џебови на мама и тато.
Едно потестување.На емисијата Дај Побрзај Јован Јованов, незнаејки дека го снимаат си кажа:Што мислите зашто јас победувам на сите фестивали?Па нели знаете дека во(именуваше еден од операторите) работат мојте и прават се за да добијам најмногу гласови.Не ја купија ни тука, 100% не беше наместен телевоутингот, младата публика која е најбројна ги обожава близнаците, така да ете ги тие гласови
А на крајот и црниот запеа за прв пат :smir:
Мислам дека сите сме среќни што не победи Мортиша и затоа и мирно ја доживуваме победата на дуото НЕКСТ ТАЈМ
ГАНГСТА ОРО - НАШ НЕПРЕБОЛ
Стварно бе, Џокси не беше денес у жири.Џокси изгледа го отстраниле, им сметал.
НЕ целата песна али моментот кога првпат викна онака гласно на рефренот :nesvest: Интерпретација за почит - 1000%Ако еден момент е цела песна, тогаш и јас
Бравос за батето
Треба да каже народот, ама од сега таа чест ке му биде одземена и на Евровизиите понатаму(не нашите избори) него оние главните.50%жири 50% телевоутинг:helou:Strasna rabota! Sramotilaci!!
Evo momentalno ja slusam od sleng pesnana i me nasmejuva,i lesno se pee i ostanuva so um...a pesnana od dzogerine so ke odat vo moskva(next time),ne vleguva vum in eden zbor!
Ne vi e Kaljopa kriva(iako imase mn glupava pesna...si dokaza publikata zlatna...) tuku onie starcine sednati vo zirinono...koi se tie da kazat koj ke odat na izbor? se znae koj treba da kazat!! NARODOT!
Spored mene Sleng trebaja da odat,i tuka nema pojke diskusija!
I premn sum revoltirana,zosto i od ko ja kazaja pobedni4kata pesna,publikata vikase gensta oro i neznaeja sto da pravat voditelite,koi ps bea katastrofa...
sekoja 4est za post-ov!Јеееј Некст Таааааајм јеееееееј. Барем кога ќе се вратат веќе НЕМА да ги слушаме како пеат. Јеееееј супеееееееееееееееер.
Молам све што мрда и што не мрда да ни опнат ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА ЕВРОВИЗИЈА.
Јеееј за Некст Тајм уште еднаш јеееј, нема веќе да пеат тука јееј јееј
Едно потестување.На емисијата Дај Побрзај Јован Јованов, незнаејки дека го снимаат си кажа:Што мислите зашто јас победувам на сите фестивали?Па нели знаете дека во(именуваше еден од операторите) работат мојте и прават се за да добијам најмногу гласови.
А коа ке видиш на секој фестивал е прв.Шо?Ко да прави прекрасни песни или ко човек да може да ужива гледајки го и слушајки го?
Второ смени си потпис дека коа видов се наежив.Божеееее!Смисли нешто подобро те молам тргај го ова наш непребол.
Ако е така многу забегани тинејџерки држи земјавана Влатко песната најмногу ми се допаѓа мислам дека тој требаше да иде, али јбг тинејџерките изгласаа
jeej jeej ama ona zabranata za cela evrovizija da e. oti ne e samo nasata katastrofa.Молам све што мрда и што не мрда да ни опнат ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА ЕВРОВИЗИЈА.