Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
Речиси ич. Многу сум смирена и ретко ми се случува да излезам од контакт, челични живци и трпение имам. Треба премногу нешто да ме погоди за да избувнам и тогаш бегајте да бегамеЧесто влетувате во свои глупалавштини те. ипспади спротивни на вашето однесување или ретко?
После испадот сум нервозна, но брзо ми поминува. Зависи, некогаш терам по свое ако знам дека сум во право или повлекувањето ми се состои од барање да се разговара околу моментот што предизвикал импулсивна реакција.Lady напиша:Како се поставуваете веднаш по вашиот испад, се извинувате, терате по свое, или се повлекувате? Или превземате друг чекор?
Никогаш не е без причина. Ми се случило да избувнам поради нечие однесување кое не ми се допаѓа, некоја неправда или непромислени постапки. Но, тоа се случува само ако личноста ја познавам премногу добро. Ако се работи за некој кој не ми е близок, друг пристап имам - оној трпеливиот додека не ми стапне на мало прсте.Lady напиша:Која е причината која ве доведува до честите испади или тоа однесување кај вас е безпричинско?
Самото ми доаѓа да ги избегнувам импулсивните реакции, повеќе си се поднесувам самата кога сум смирена.
А избувнување заради насобрана тежина во душичката не ми се случува, со време си ги решавам работите.