Склони кон испади или не?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Често влетувате во свои глупалавштини те. ипспади спротивни на вашето однесување или ретко?
Како се поставуваете веднаш по вашиот испад, се извинувате, терате по свое, или се повлекувате? Или превземате друг чекор? Која е причината која ве доведува до честите испади или тоа однесување кај вас е безпричинско?
Јас ќе се изнесам покасно:salut:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Често влетувате во свои глупалавштини те. ипспади спротивни на вашето однесување или ретко?

Како шо се произнесов во еден од мојте постој..Бев избувлива личност, која со текот на времето премина во посталожена и помирна личност, иако има ситуации кога нешто однатре ми врие, ама, некако се обидувам да не го произнесам и да и наштетам на околината :)

Како се поставуваете веднаш по вашиот испад, се извинувате, терате по свое, или се повлекувате? Или превземате друг чекор? Која е причината која ве доведува до честите испади или тоа однесување кај вас е безпричинско?
Некогаш да, некогаш не. Кога со трезна и ладна глава ќе ја анализирам дискусијата или расправијата, и кога ќе видам какви беа моите аргументи и ставови, а какви на тој другиот..И кога ќе видам дека за се сум зборала за инает, тогаш, да се извинувам.

Која е причината која ве доведува до честите испади или тоа однесување кај вас е безпричинско?
Кажав погоре. Мојот избувлив карактер кој се обидувам да го средам.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Избувил сум но ептен треба да ми згазнеш на нога..обично сум смирен и гледам со дијалог да ги завршам проблемите...но и да избувнам многу брзо ми поминува

K

**KukLi4ka**

Гостин
probuvam da se iskontroliram,da ne iskomentiram nisto vo odredeni situacii,iako ogledot so ocite mi kazuva se!:)ako veke se isponasam nesto,zavisi od osobata,ama obicno se izvinuvam.iako retko koga mi se slucuvaat ispadi!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Избувлива сум и знам да имам испади.Особено,ако нешто долго сум го собирала во себе и на крај ми пукне филмот.(Иако тоа ретко се дешава бидејќи обично не оставам ништо да се таложи во мене)
А бидејќи имам пискав глас,тоа и малце пошироко се слуша.:pos:
Сум се извинувала кога испадот бил неоснован,т.е кога друг ме изнервирал,а јас сум се истурила на таа личност.(најчесто и се истурам на мајка ми и после ми е многу глупо и и се извинувам )
Но,ако личноста е виновна за тоа,не се извинувам.Тој испад бил за да и укажам на лчичноста некои работи.

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Леле колку сум само избувлив.. . ама се смирувам за кратко време.. па дури после 10-15 мин. може и на кафе да ја викнам особата врз кој сум се истурил.. .

латас

паметен глупак
Член од
5 август 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
не сум избувлив... си го сметам тоа за мана... обично све збирам у мене, иако понекогаш се осеќам како бомба која само што не експлодирала... многу ретко се дешава да ги истурам пиперките врз некој, а тогаш може некој и да настрада, бидејќи моите пиперки се од оние најлутите... не се каам и не повлекувам кога ќе кажам нешто, бидејќи имам добра причина за тоа...

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
I magareto e izbuvlivo po priroda neli?
Ich! Losha osobina. Ko mal, mnogu bev izbuvliv, sega se trudam da ne sum voopshto, ne sakam da napravam neshto za shto posle ke se kaam ili ke mi bide neubavo na dushichkava. Ednostavno znaam da brojam do 3 pred da kazam/napravam neshto, ne deka sekad e pravilno toa shto ke go napravam ama probuvam da bide.
Kaj drugi mi sozdavaat mnogu problemi vo zivotov ne mi fali i sam da si gi sozdavam so nekoja moja glupost, ne sum tolku bogat so dusha samiot da si nashtetuvam!:toe:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Јас ќе се изнесам покасно:salut:
...ke se iznesesh?...hahahaa...ok...aj i toa da vidam kako e...:)

...inache toa si doaga so strasta na lichnosta, isto kako italijankite i shpanjolkite koi iako se edni od najubavite zeni, melat ko vodenici non-stop i pri najmala iskra go palat motorcheto...toa im je u krvta-passionate ones...mmm mmmm mmmmm:)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
...ke se iznesesh?...hahahaa...ok...aj i toa da vidam kako e...:)

...inache toa si doaga so strasta na lichnosta, isto kako italijankite i shpanjolkite koi iako se edni od najubavite zeni, melat ko vodenici non-stop i pri najmala iskra go palat motorcheto...toa im je u krvta-passionate ones...mmm mmmm mmmmm:)

Глупости живи.:tapp: Нема врска со темата. Дај прибери се.
Какви моторчиња, какви искри?

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Izbuvnuvam vnatresno,i duri koga kje se izladam kazuvam so mislam,najcesto ja izbiram onaa najteskata i najlosata varijanta,da sobiram se` vo sebe za na kraj koga kje se prelie casata da iznakazam se` so mi tezelo od pocetok...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
леле колку испади сум имала...се обидувам да се контролирам-одреден период но ако се прелие чашата...тогаш дури никој не може да ме спречи од избувнување :)
после тоа, најчесто се извинувам (само и само ако не сум била во право :)) а ако сеуште сметам дека јас сум во право и дека не треба да се извинам- не се ни извинувам :)

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Зависи од ситуацијата и личноста знам да изнакажам се и сешто и при мала провокација но знам и да собирам долго во мене и никогаш да не изреагирам,обично се извинувам ако сум за нешто крив или пак погрешно сум сфатил а сум нападнал безвезе,а причината...па нерва сум во последно време :icon_lol:

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
мн ретко правам испади...кога сум во ПМС е тогас веке да но тоа мислам дека е од оправдани причини:nesum:
значи мн ретко но кога некој ке ми се качи на глава е тогаш нека бега подалеку бидејки стварно незнам шо зборам..а тоа не е поради недостаток на контрола туку како резултат на нечие јадење ла*на без причина..

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
порано се случуваше да збеснам , и да фатам да тепам ,ама тоа беше во основно кога некој ќе ми се качеше на глава.Сега не сум избувлив ни со тепање...а камо ли со викање.Ептен сум присебен што и да се дешава и зборам многу смирено без да го повишувам тонот

Kajgana Shop

На врв Bottom