R
Roten 96
Гостин
сега си правам со стиснати тупаници склекови...ама потешко е
праи вака неделава и пиши дали има ефектидај кажете некои други вежби за градни мукули кои помагаа повеќе освен склекови
истите што ги пишав во предходниот пост иначе јас сум 174 цм 17 год :dМоето мислење изгледа не го забележа никој
А да почнеме да играме кошарка ?истите што ги пишав во предходниот пост иначе јас сум 174 цм 17 год :d
пробав ама не иде xDА да почнеме да играме кошарка ?
Искрено да ти кажам до пред некое време верував дека со склекови можат да попречуваат во растот,но сега ми се смени мислењето.Познавам многу кои вежбале а пораснале.пробав ама не иде xD
абе ок си ти со висината,башка до 20 години се растеИскрено да ти кажам до пред некое време верував дека со склекови можат да попречуваат во растот,но сега ми се смени мислењето.Познавам многу кои вежбале а пораснале.
Така да најверојатно почнувам со склекови.
Другар, склековите немаат врска со висината т.е. растотИскрено да ти кажам до пред некое време верував дека со склекови можат да попречуваат во растот,но сега ми се смени мислењето.Познавам многу кои вежбале а пораснале.
Така да најверојатно почнувам со склекови.
Јас неверувам ни дали ке направам 10 нормални склекови ти ми кажуваш пуш апс и му шапсабе ок си ти со висината,башка до 20 години се расте
п.с. прај ги мојте склекови
Да ама кај мене постои мал сомнешДругар, склековите немаат врска со висината т.е. растот
никогаш нема ни да направиш со такво размислувањеЈас неверувам ни дали ке направам 10 нормални склекови ти ми кажуваш пуш апс и му шапс