Скандал Латас-Лазаров

Член од
12 март 2009
Мислења
19.816
Поени од реакции
15.739
...никој не спомнува дека мајка му на Лазаров е од редовите на партијата на власт и дека синот со овој наместен интервју добил сто илјади прегледи на јутјуб, а богами и исплата од јутјуб, ДЕНЕС, ова време, а вие терајте карванот за нешто што се случило кога не сте ни биле родени, ама важно Латас беее, боде очи и со негови 15 години и се расравате за нешто од ДАЛЕЧНО МИНАТО, а зборел сега, вобтоа време мочалото не му знаел каде му е, а не па ќе легнел постара женска, а сите аууууу се фатија на јадица! :lolzz:

...а бреее колку членови овде на форумов јадат бурек за фетиши и несоодветно однесување? не ви е криво, ве нема никаде, а сега еден Латас ви ги стресе емоциите, а бе бегајте таму.

Прегледај го приврзокот 368670Прегледај го приврзокот 368671

....мене ми се попасни овие стариве што ги земаат во ,,заложништво,, младиве женски, куј знае што тортура имаат за пусти престиж и пари.

... самохрани мајки на улица никој не се потресува за нив, малтретирани од власта, органи извадени на трудница при пород не ве засега, ве боли таквоото што Латас прича причу, а богами сугурно и фантазира за добар паричен износ, режија беее Боливуд :pos:

...леле ле, наивнии! :boksix:
Od grankite shumata ne se gleda, posebno me nerviraat partiskite idioti koj po fb i drugde poshuvaat po naredba...
Edino pozitivno beshe koga narodot spontano go podrza dedo Dime, a i neodamno zenata od Veles koja vo samoodbrana go ubi nasilniot soprug - Policaec...
A ova masovno ludilo sega me potseka na siuacijata koga se krena albanskite i mkd zenski drushtva i na Prometej vo park Zena Borec mu stavija Gaki :facepalm:
 
Член од
29 ноември 2014
Мислења
990
Поени од реакции
3.956
Да беше Латас албанец ќе го палевте форумов, ама е соборец во вашата фашистичка идеологија па мора да се релативизира докрај.
Нема потреба никој од нас на ова да ти одговори.
Ќе му ја препуштам честа на чичко Мирољуб.

 
Член од
17 ноември 2014
Мислења
3.698
Поени од реакции
5.742
Da, ama koj e pravniot osnov??????
edno e moral, pristojnost, sosem drugo e pravo i zakoni... A koga Brane Javno, na TV, ne na JuTjub, se faleshe deka ne moze da postigne, navreduvajki mazena zena i brachen par, Kade bea Lingurite od Helsinski??????.?????
Videna slika pi 100000 pat.
Ima bezbroj primeri, od tepanje policajka do tepanje zheni po ulici do sto se ne.

Seto toa e zamackano za 2 dena i banalizirano.
A ovde Latas veli,
Vatkata i plesnal 1-2 zatoa sto se palel na pleskanje (Sado Mazo)
I ovaj kako klinec mu rekol odi sea ti .

Ist slucaj kako vo moeto detstvo so mslskite radodajki sto redovni po partija 5-6 dusi gi bockaja.

A toj potrcjaloto sto odese do Avtobuska od trafika da zema kondomi isto kako i latas za nagrada dovivase i toj porcija sex.

Doticnata posle " SILOVANJETO" stalno se smeese i odea v kafici na pijacka.


E sea gospodjive ovde koja od koja razocarani od zhivotot kvicat i ne ja prifajcaat vistinata .
Demek deca gledale.A ne gi gledaat 10000 sranja sto pravat nivnite deca sekoj den , od mobing, do razno razni Challenge i sto uste ne.

i pazi vo 70tite nekoja da siluvash znacese avtomatski najmalce 5 godini idrizovo.

A ne kako sea, magareto bilo pijano, jadelo komina.

A za ostali po Tv ne moram da zboruvam, seto ova e namerno po TV za da se proturka nekoj debel Kriminal ( A gi ima premnogu) bez vreva.


Za kraj za damive uste edno video od Komsijata Djumerko.

 
Последно уредено:
Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.063
два сати овие двајца да ги слушам, не фала, немам толку време за губење
Делот кој се коментира цело време е од 13:00 минути до 16:30 минути, каде во сите овие 3 ипол минути кажува дека првата постара од маало ги тетовирала сите по ред за секс (значи овде е обратно силување на повозрасна жена со малолетни), после го спомнува тој што шамарал девојки и на крајот е спорниот дел со фиќото.
 
Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
13.279
Поени од реакции
27.744
Искрено не те сфаќам дали си иронична. Шо е проблемот во мешани школи и секој да си ја знае границата на однесување?
Cons na mesani skoli se pros na homogeni, i obratno, cons na homogeni se pros na meshani.
Bitnoto e deka devojkite vo homogeni ucilista se cuvstvuvaat pobezbedno, pofokusirano i sekogas vo sekoja statistika nosat podobri akademski rezultati od devojkite vo meshani shkoli, vo prosek.

Bidejki sme vo offtopic diskusijava moze da ja prodolzime vo soodvetna tema.
 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.435
Поени од реакции
19.652
Cons na mesani skoli se pros na homogeni, i obratno, cons na homogeni se pros na meshani.
Bitnoto e deka devojkite vo homogeni ucilista se cuvstvuvaat pobezbedno, pofokusirano i sekogas vo sekoja statistika nosat podobri akademski rezultati od devojkite vo meshani shkoli, vo prosek.

Bidejki sme vo offtopic diskusijava moze da ja prodolzime vo soodvetna tema.
Значи до девојчиња е.
У близину на мушки полоф орган не им се учи. А кд не су, сфе петке у школу.
Леј.

Дали си сериозна? 2023 е, да има посебно школа за девојчиња, посебно за мушки. Какфо радикално православно мислење еј.
И у ЈСП да не треа посебно да се возиф?
 

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
13.279
Поени од реакции
27.744
Дали си сериозна? 2023 е, да има посебно школа за девојчиња, посебно за мушки. Какфо радикално православно мислење еј.
Epa sea...
Znaes kako ispaga.
Ili ke prifatime bioloska i naucna rabota deka maskite i zenskite se razlicni, i razlicno se razvivaat i ke go gradime opstestvoto taka, Ili se soglasuvame so trandzite(mazite) i treba i wcinjata da bidat unisex.
 
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Очигледно го немаш гледано видеото. Тоа со другар му е само почеток на муабетот. Латас призна дека без нејзина согласност искористил девојка што претходно била очигледно претепана. И тоа го кажува со најголема гордост, демек тоа е нешто нормално и со тоа докажува дека е мушкарчина.

А овој Стефан на тоа се смее како нездрав. И не е точно дека не слушал што кажува Латас пошто во еден момент повтори по него пред пак да се засмее: "Ишамарана? Хахаха..."
Без нејзина согласност викаш?
Дај бе не зборете глупости, го слушав муабетот… пак ке кажам за ова не треба воопшто муабет да се прави, а не цела држава да рипа за нешто слично.
 

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
3.627
Поени од реакции
8.503
Тоа е оваа ситуација...требаше србиве да го забранат филмот.
 
Член од
10 март 2022
Мислења
149
Поени од реакции
185
Дечки факт е дека латас е олош, лазаров е бака прасе wannabe, факт е дека премногу варијабли има во случајов за да се процени дали е силување, платена или не платена реденка и нормално дали воопшто се десил настанот. А сега барајте го дедово од видеово и драги комшијата, почнете да ги канселирате ако се воопшто живи, тагирајте ги анима мунди, па отворете и нова тема :D https://youtu.be/PTKY_ioWU8U
 
Член од
16 април 2014
Мислења
7.072
Поени од реакции
11.057
А па јас не знаев дека на форум Кајгана мора да се коментира на сите теми и за секој муабет без исклучок. Мислев дека секој има слобода да коментира за што сака и кога сака.
Епа ако си згрозен од Латас/Лазаров, не знам како не си бил згрозен од детево од Битола што умре за лекови, или оваа од Прилеп од сепса, или 500 000ев во строг центар, или фондот, или болницата што гореше.

Како те плаќаат, така да си коментираш. Прав си. Немој да си ги отворил очите, нема полесни пари од твоиве.
 
Последно уредено од модератор:

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.505
Поени од реакции
33.665
Го изгледав ИЗВИНЕТЕ… контекст имав само тука од форум и нешто инстаграм

Овој лик изгледа како вејп пенот да си го брца у гз па после си пафка и се така наизменично само што сега му дојде Латас и му го брцна без да му го извади па од прегревање му експлодира во гз и низ цел наш интернет простор нажалост. Кратос вели дека акциите имаат последици, да се биде потсетен на истите не е казна. Тоа што некој pre-famous ego лик со накурчен body language се заканува дека никогаш нема да биде поразен во видео наменето за извинување и ако мисли дека ако создал некоја малецка платформа би му било опростено да се смее на шљакање и редење девојка па и потоа да не се корегира при едитинг само оти не можел да се осмели на големиот Латас да му каже не, извади ми го вејп пенот од гз е во најмала рака дрско од негова страна, а алармантно премногу субмисивна од ваша.

Политичкиот аспект не го коментирам. Ако сте тука ради тоа пушете кур, поштено ако може. А, секој еден евент кој групира гневни луѓе ќе биде секогаш искористен од секоја партија, пораснете.

Станало драма дури после пет денови. Аргументот му е тоа дека има слаб reach и после цела недела прегледи од копиљи без срамни влакна некој го слушнал во позадина и ескалирал. Навистина ли заборавивте на пет денови правилото? Ако не сте обвинети во тој период тогаш после не може. А после три секунди бактериите ја напаѓаат храната на подот.

Колкава ароганција ццц… не јас, но еве ако може некој да му каже да умре. Од правни причини некој друг да му каже а да не сум тоа јас, бидејќи гледам му е голем тригер тоа, да умрел, болно било да се збори за тоа. Но хахахахење за шљакање и редење девојка е убаво на душата, класичен јутуб контент за младите. Можеби треба да излезе и у принт. ;)


Класичното но зошто тоа а не тоа е пожелно секогаш на вакви теми, солидно репрезентирате. Барем има филтрирање на луѓе што знаат да дискутираат и за што се дискутира од луѓе кои не се сеуште луѓе бидејќи така растат децата.


И јас сум фаќал девојчиња у пубертет, ама тоа било со усул и со некое прикриено одобрување, не сум одел како зомби и да плачат од мене...сачувај боже.
Хеј, може да објасниш како било во твојот случај ако не било како зомби одење од кое плачеле, сачувај боже нели? До дома ги следеше после чепкање без дозвола па знаеш дека не плачеле и дека не останале трауматизирани?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom