nilla-vanilla
#kingliam
- Член од
- 17 јуни 2010
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 1.748
Не е ситница ама нема нешто што повеќе ме нервира од двојни аршини.
Навечер кога си враќам програма на МаксТв-то и точно у 01:00 (ваљда тогаш се апдејтуваат програмите) се губи звукот на моменти и сецка сликата, па треба 14 пати да исклучиш и одпоново да пушташ видеотека-тв тека па програмата да ја најдеш па тоа што си гледал да најдеш... ми иде телевизорот со базука да го разнесам.
....Зашто мора теглата со мед/мармалад да лепи целата не ми е јасно.. не да ме нервира, ми иде низ прозор да ја фрлам.![]()
Интересно делува типот по тоа како го опишуваш. Не е ниту така ептен лошо да имаш таков тип на фејсбук, тоа делува понекогаш и интересно да имаш таков тип на фејсбук.Имам еден лик на фб , значи буквално се што му се дешава во денот е објавено на фб преку слики или тагнувања. Ако некој ден стане познат и се снима филм за него ( а нема ) , слободно можат да заштедат пари на сценаристи. Само треба да му влезат на фб , и да препишуват од денот кога е роден.
Вчера играше баскет , после беше на сладолед од јагода , за вечер да стави слика како чисти по дома а жена му као демек заседната во кревет со нозете на маса.И да , го знам секој детал од свадбата шо ја правеше пред 2-3 месеци , исто како да сум бил таму. Цел ден имавме апдејт преку статуси и слики , како одат невестата да ја зимат , како кумот дава пара , а овие буткат вратата не ја даваат.
И шо е најјако не го бришам. И ме нервира , а и ме интересира каква наредна глупост ќе објави.![]()