Ситница што ме нервира

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Чматање и фаци што кога јадат и им се заглавува некој остаток од храната па пијат вода и си ја прочистуваат устата(не знам како се вика овој процес ама би им редел боксови у нос додека не ги испее поп)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Кога во супермаркет на каса, тој што е пред мене, не му текнува дека треба дур му ги „куцнуваат“ производите, да си ги става во ќесе, а не да дреме. Па ќе плати, па пет саати го отвора ќесето, па го тинтра, па се мееееести.
Анделе, анделе, ариба, ариба! :uzi:

P

Patience

Гостин
^Аааа да, се дешава ова често, ми доаѓа ја да земам да им напикам сѐ у кесата. Плус нервоза ми е кога приложуваат 256 производи на каса и на касиерката ѝ викаат дај ми една кеса. o_O Оваа им ја дава, завршува со куцање, му вади сметка, почнала моите производи веќе да ги куца и овој пред мене се избацува: Па дај ми уште една, или уште две, три....нема да ми собере сѐ во една...
Стварно тешко е да процениш колку може една кеса да собере. :cautious:

Член од
18 јануари 2012
Мислења
381
Поени од реакции
653
Шлапање при лапање, цело село да ги чуе.

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Не знам дали е ситница али тотално може да ме извади од колосек и да наебе гадно некој кој ми глуми рамнодушност додека се карам со него/неа.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ме иритира по малку кога некој на ФБ ќе стави статус дека пие кафе во истиот кафич каде оди секој ден, со истите луѓе со кои е секој ден. Која е, побогу, поентата да се пофалиш дека правиш нешто што го правиш секојдневно? Тоа ми е како да ставам таг дека седам пред компјутер....

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
кога гледам некој како си вади ѓубре од под нокти[DOUBLEPOST=1466350795][/DOUBLEPOST]кога гледам некој како си вади ѓубре од под нокти

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Кога гледам некој/а како јаде бурек, па чепка низ него абе мислиш му прави операција. Па на крај си го лижи прстот и со него ронките ги собира од маса. :boksix:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.705
Поени од реакции
11.523
Кога чекам да се стави лајк на форумот 3242847328 секунди.
Најверојатно толку и ќе чекам сега да се прати постот...

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Кога ми снемува интернет конекција во моментот кога највише ми треба, фетуринг тролоком.мк

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
idam na zabar trista aparati u usta on zui so masinkata ustata sirum otvorena pambuci i sto uste ne unatre a on zel me prasuva nekoj glupi prasanja i uste ocekuva odgovor:mad: kaj koj zabar ja pravese plombava???? kolku vreme kako te boli zabot????aeoao wtf kako sakas da ti odg????:mad:nemoes pred toa da prasas?

Член од
20 јуни 2016
Мислења
257
Поени од реакции
120
Најмногу од се ме нервира кога некој во моја близина грицка сончоглед крц крц крц :pistoldz:

Kajgana Shop

На врв Bottom