Се сруши хеликоптер на АРМ близу скопското село Блаце

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Нема тројца бе туку 7 души ејј седум души се мртви,а биле 11-мина и плус четвурујца пилоти се на се 15 души:(
Ало глупо дете, 11 мина загинати има.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Добро бе паметен:)Па нели гледаш оти не е 100% сигурно дека сите загинале бе?!Ама сепак сите се загинати...Жалам...
Прва и последна опомена.

Не го пикај носето секаде.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
не мора веднаш да бараш кај нив вина , можеби бил само дефект .... во секој случај како и да е тешка трагедија се случи денес, а ако бил терористички напад верувам дека АРМ ке спроведе некои мерки :smir:

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Лелеее.... страшно и жалосно ....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Па добро де:)Јас не барам вина у нив ама ти толку ли не ги знаеш каков народ се?!:uvo:
Абе крцкалче ај земи ги количките што мењаат боја под вода...
Смири се малце не ти е местото тука

Иначе на темата, ептен жално за 11те загинати. Како што разбрав сите позади нив оставиле жени и деца...ммногу тажно, немам повеќе коментари т.е. неможам да коментирам

жално е:( Слава им

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Па добро де:)Јас не барам вина у нив ама ти толку ли не ги знаеш каков народ се?!:uvo:
Од струга сум и цел живот сум се дружел со албанци .... не се како што си мислите , дечките од градот се многу фини и имам едно чудо албанци што ми се другари а за "селјаци" и "провокатори " има и македонци и албанци .... дете од в планина дојдено ( неиживеано ) се понаша курајберски и нема везе дали бил албанец или македонец ..... опростете на израз ама селјак си е селјак ..... а темава не е за етничко препуцавање , се додека не се дознае причината за уривањето НИКОЈ нема право да обвинува некого , затоа и тебе а и на другите би ве замолил да не стварате непотребна етничка тензија :smir:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Не шпекулирам за причините за несреќата. Што било и како било... не знам но, знам дека е голема трагедија.
Сочувство до семејствата на загинатите...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Од струга сум и цел живот сум се дружел со албанци .... не се како што си мислите , дечките од градот се многу фини и имам едно чудо албанци што ми се другари а за "селјаци" и "провокатори " има и македонци и албанци .... дете од в планина дојдено ( неиживеано ) се понаша курајберски и нема везе дали бил албанец или македонец ..... опростете на израз ама селјак си е селјак ..... а темава не е за етничко препуцавање , се додека не се дознае причината за уривањето НИКОЈ нема право да обвинува некого , затоа и тебе а и на другите би ве замолил да не стварате непотребна етничка тензија :smir:
исто и од моја страна.

СОЧУСТВО

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.050
Бог да ги прости...голема трагедија
Иначе колку шо слушнав на вести ( и тоа неколку пати го кажаа тоа ) , хелихоптерот експлодирал уште додека бил во воздух ( тоа го изјавија и дел од селаните од Блаце кои слушнале експлозија пред да падни хелихоптерот )...ако е навистина така ( а најверојатно е така ) тогаш има многу мали шанси да експлодирал поради технички дефект бидејќи НЕ Е МОЖНО ОД САРАЈЕВО ДО СКОПЈЕ ( околу 3 сати лет ) ДА БИЛО СЕ ОК со хелихоптерот и сега НАЕДНАШ НА 5 КМ ДО ЦЕЛТА ДА СЕ РАСИПИ...значи останува дека е турнат ( се знае од кого можи да е турнат )...проблемот е во тоа шо ако е турнат ( силно верувам дека е така ) , сигурно нема да кажат дека е турнат од земја туку пак ќе замачкаат очи на народов и ќе кажат некоја друга причина за падот ( како шо направија и со падот на авионот на Борис Трајковски )

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
ЖИВЕАМ ДО КАСАРНИТЕ БЛИЗУ... САМО ШТО СЛУШАВ ДОЛГО ИСТРЕЛИ!
ми се ежи кожава...
ВЕЧНА ИМ СЛАВА!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom