Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.166
- Поени од реакции
- 691
Ало глупо дете, 11 мина загинати има.Нема тројца бе туку 7 души ејј седум души се мртви,а биле 11-мина и плус четвурујца пилоти се на се 15 души![]()
Ало глупо дете, 11 мина загинати има.Нема тројца бе туку 7 души ејј седум души се мртви,а биле 11-мина и плус четвурујца пилоти се на се 15 души![]()
Добро бе паметенАло глупо дете, 11 мина загинати има.
Прва и последна опомена.Добро бе паметенПа нели гледаш оти не е 100% сигурно дека сите загинале бе?!Ама сепак сите се загинати...Жалам...
Ок јас не го пикам само ти кажувам па сега ти натаму со сакаш вели...Прва и последна опомена.
Не го пикај носето секаде.
Абе крцкалче ај земи ги количките што мењаат боја под вода...Па добро деЈас не барам вина у нив ама ти толку ли не ги знаеш каков народ се?!:uvo:
Од струга сум и цел живот сум се дружел со албанци .... не се како што си мислите , дечките од градот се многу фини и имам едно чудо албанци што ми се другари а за "селјаци" и "провокатори " има и македонци и албанци .... дете од в планина дојдено ( неиживеано ) се понаша курајберски и нема везе дали бил албанец или македонец ..... опростете на израз ама селјак си е селјак ..... а темава не е за етничко препуцавање , се додека не се дознае причината за уривањето НИКОЈ нема право да обвинува некого , затоа и тебе а и на другите би ве замолил да не стварате непотребна етничка тензија :smir:Па добро деЈас не барам вина у нив ама ти толку ли не ги знаеш каков народ се?!:uvo:
исто и од моја страна.Од струга сум и цел живот сум се дружел со албанци .... не се како што си мислите , дечките од градот се многу фини и имам едно чудо албанци што ми се другари а за "селјаци" и "провокатори " има и македонци и албанци .... дете од в планина дојдено ( неиживеано ) се понаша курајберски и нема везе дали бил албанец или македонец ..... опростете на израз ама селјак си е селјак ..... а темава не е за етничко препуцавање , се додека не се дознае причината за уривањето НИКОЈ нема право да обвинува некого , затоа и тебе а и на другите би ве замолил да не стварате непотребна етничка тензија :smir: