- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 0
Jas kupiv vozdusna puska ''GAMO''. Mnogu e dobra - kamen krshi
од кај ја купи и колку ја купиJas kupiv vozdusna puska ''GAMO''. Mnogu e dobra - kamen krshi
а со се оптички нишан е толку или?еве слика. само тука ги има под името алфамакс. Ја земав од Диманко за 13000. Мачка од 50м на лице место ја уби, конзерва на 30 м ја буши(од повеќе немам пробано). Многу опасна пушка, можам да замислам само што прави 125ката, мој предлог е да почекаш, месец два па да си земеш 125, зошто сега пратките за 125 не биле како што треба.
а сега има у продавницата 125 или нема или овие сега сто се не се добри 125?Да пушката иде со оптички нишан фабрички, зошто друг нишан нема. А 125 е 9000, ама оптички нишан за неа е 4500, ама е многу појака и од нано ид мојата. Сега ако не ти се брза, мој совет ти е да почекаш зошто за +1500 ja добиваш моментално најаката воздушна, јас веќе неможев да чекам затоа ја земав оваа
каде е тоа Динамко? кај што си ја купил воздушнава?Да пушката иде со оптички нишан фабрички, зошто друг нишан нема. А 125 е 9000, ама оптички нишан за неа е 4500, ама е многу појака и од нано ид мојата. Сега ако не ти се брза, мој совет ти е да почекаш зошто за +1500 ja добиваш моментално најаката воздушна, јас веќе неможев да чекам затоа ја земав оваа
Не е Динамико, туку Диманко и се наоѓа во гтц кај кафичот Гарденкаде е тоа Динамко? кај што си ја купил воздушнава?
ем го попрајв,пак грешно сум го пишал:pos2::pos2:Сега нема 125, ама ќе им стигнат во текот на наредната недела, и таа пратка не чинела, барем така ми кажа пријателот што работи во Про Спорт, сега ти ако сакаш купи од оваа пратка, па може ќе ти се погоди пушката
Не е Динамико, туку Диманко и се наоѓа во гтц кај кафичот Гарден
Имаш среќа шо не сум бил таму коа си ја убивал мачката пошто ќе ти ја пикнев пушката во задникеве слика. само тука ги има под името алфамакс. Ја земав од Диманко за 13000. Мачка од 50м на лице место ја уби, конзерва на 30 м ја буши(од повеќе немам пробано). Многу опасна пушка, можам да замислам само што прави 125ката, мој предлог е да почекаш, месец два па да си земеш 125, зошто сега пратките за 125 не биле како што треба.
Друже не ја убив јас мачката туку комшијата, јас само кажував од кај ја утепа, иначе не гаѓам шивотни, против тоа сум, воедно дома чувам 5 кучиња:smir:Имаш среќа шо не сум бил таму коа си ја убивал мачката пошто ќе ти ја пикнев пушката во задник
За тепање на животни и јас не тепам, се додека маалските кучиња (кои беа слободни и без сопственици) не решија да се здружат против мене. Па едно по едно ги испратив во вечните ловишта, само не со воздушна туку со мало-калибарка.Друже не ја убив јас мачката туку комшијата, јас само кажував од кај ја утепа, иначе не гаѓам шивотни, против тоа сум, воедно дома чувам 5 кучиња:smir: