Се гнасите ли од другите?

nelo

Смрта е сигурна, животот не е!
Член од
29 мај 2008
Мислења
109
Поени од реакции
0
Луѓе ако се гнасете толку како тогаш се мувате (лапате)? Со кеса?
Ех се и ти ја претера!!:smir: И јас се гнасам ама кога ке дојде убава женска уста тогаш СЛАТКО Е :vozbud::vozbud::vozbud:
 
Член од
13 август 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
и јас имам сретнато такви случаеви некој да не знае што е зборот -Хигиена-, а иначе се гнасам да и не ми замеравајте оти таква си сум, не другарки да биле, шо сака нека еосвен мама и тато :pipi:е сега дечкото,нормално си ги мие забите сигурно има четка и паста дома хехе, а иначе да видам некој таков, неизбањат,ух ми се гади,бљак
 

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
дадад се гадам ако видам некој таков нормално како што напиша Сиело дека ке се згадам , е сеа не се гадам на пример ако пијам со другарка ми од иста чаша бла бла ...али како и да е хигиена пред се .:smir:
 
Член од
17 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
2
Како кога ке видам влакно во бурекот, така се гнасам од завист-полните и лицемерни луге. Што љубоморат на твојот статус во животот. Што не ти го кажуваат тоа директно, но зборуваат наоколу и шират чума, која е наречена по твоето име. Плукам на тие, проклети гнаси, кои немаат попаметна работа, него правење штета на другите поради нив што им е убаво, а тие го неможат тоа!
Колку радо би сакал да му ја пресечам спиналната врвка на некој таков. Колку радо сакам да му ги сецирам мозочните келии.
Висцералните орагни, заразени од бујни, гнасни, гладни ларви, би му ги закачил на оградата и ви оставил да се сушат на сонцето, се додека од ларвите не излезат муви!!!

Да, се гнасам од човековото патетично битие!
 

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
samo se grozam da jadam od viluska(ili lazica) na nekoj drug, a za neso druggo ne mi e mnogu gad
 
Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
Најмногу се гнасам да пијам од иста чаша.:nenene:
 

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
ма ич, па од ко почнав на факс скопје уште помалку... па смрдеата е машки мирис:))
саде влакно да видам ми е малце гнас...
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Се гнасам од непознати и подалечни луѓе, од блиски во принцип не. Едно време и мастики од уста си делевме со блиски пријатели кога беа скапи парите, што од оваа гледна точка ми изгледа некако глупаво и нехигиенски, ама ајде.
Од луѓе што ги сметам за гнасни и небањати, кои очигледно не посветуваат внимание на својата хигиена (среќа имам малку или ич такви пријатели) нормално дека се гнасам.
 
Член од
15 август 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
porano mn se gadev nekoj da mi se napie od moja 4asa da mi jadi od moj pribor,ama sega ne tolku,najmnogu se gadam od bebinja.bljak ne mozam da zamislam toa da plukni a majkata da go izedi,odvratno!!!!ina4e od drugarki ne se gadam i sekako ne od de4koto
 
S

SSS-Stolica

Гостин
се гадам од сите дури и од целото семојство
некогаш татко ми,ја зима чашата и ми ја пие водата и после мора друга чаша да земам за да пијам
 
Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..hihih ова ме насмеа последново...ја не се гадам мн...осим ако делам лижавче или пак сладолед е тогаш веке капак ми е тоа..инаку од иста чаша...од исто шише..можам :pos2::pipi:(ако толку некој се гади..како тогај се лапа со некоја или некој ) хахахах
 

Kajgana Shop

На врв Bottom