energichen
EOTL
- Член од
- 19 септември 2007
- Мислења
- 519
- Поени од реакции
- 75
се гадам од некои кога ќе ги видам како јадат мрсули:nesvest:, си ги лижат прстите кога ги грицкаат ноктите
И јас го мислам истово. Од каде да знам дека другиот нема некоја болест за која можеби ни самиот не е свесен?Ништо лошо, нема ни кој да се љути, и јас се гнасам, и не пијам вода, нити јадам со ист прибор од други.
Секој си има различни микроорганизми во усна шуплина, и можеби кај него нема да предизвикаат инфекција/болест, меѓутоа не значи дека кај другиот нема да предизвикаат.
Немај гајле од тоа... Така треба!!!:pos2:
е бре... а што е со ставање јазици в уста и разменување на течности и флуиди при секс. Ваљда нема да бараш бактериолошка анализа на партнерот па да одбереш некој со најслични микроорганизми во шуплините.Ништо лошо, нема ни кој да се љути, и јас се гнасам, и не пијам вода, нити јадам со ист прибор од други.
Секој си има различни микроорганизми во усна шуплина, и можеби кај него нема да предизвикаат инфекција/болест, меѓутоа не значи дека кај другиот нема да предизвикаат.
Немај гајле од тоа... Така треба!!!:pos2:
Без претервење Фросе... Цел живот делам и јадење и пиење со другари, од литро и пол пива ко ќе пиеме сите од едно пиеме, па после исто и со следното и така. Исто и со јадење, не се гнасам ич, и ни сум се разболел ни ништо.И јас го мислам истово. Од каде да знам дека другиот нема некоја болест за која можеби ни самиот не е свесен?
Секој со своите бактерии нека си живее, нека не ги дели на другите, плус јас сум невидена педантерија, во кафиќ ако видам дека келнерот ми ја фати чашата со прстите од каде што се пие му се дерам толку мислам дека и преку улица ме слушаат.