Се гнасите ли од другите?

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
се гадам од некои кога ќе ги видам како јадат мрсули:nesvest:, си ги лижат прстите кога ги грицкаат ноктите

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
зависи има одредени личности од кои не се гадам...неам никаква замерка ни во хигиена ни слично па да ми биде така...али од бубулици? аааа бљак лелеее кај ми текна...иначе дома си пијам стрикно од моја чаша, неможам да го јадам истото ако некој др пред мене го јадел..итн итн такви работи од тоа секогаш се гадам...само не ми е гад од Мај БФ пошто и онака ...дрн дрн дрн...така да исто ми е:)

N

NaSTy`G|rL

Гостин
од мајка ми, татко ми и другарите/ките шо знам оти водат грижа за хигиената не..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
малку....во екстремни случаи!!

Elena F.Sinatra

Temper Tantrum
Член од
5 август 2008
Мислења
227
Поени од реакции
15
Ништо лошо, нема ни кој да се љути, и јас се гнасам, и не пијам вода, нити јадам со ист прибор од други.
Секој си има различни микроорганизми во усна шуплина, и можеби кај него нема да предизвикаат инфекција/болест, меѓутоа не значи дека кај другиот нема да предизвикаат.
Немај гајле од тоа... Така треба!!!:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ништо лошо, нема ни кој да се љути, и јас се гнасам, и не пијам вода, нити јадам со ист прибор од други.
Секој си има различни микроорганизми во усна шуплина, и можеби кај него нема да предизвикаат инфекција/болест, меѓутоа не значи дека кај другиот нема да предизвикаат.
И јас го мислам истово. Од каде да знам дека другиот нема некоја болест за која можеби ни самиот не е свесен?
Секој со своите бактерии нека си живее, нека не ги дели на другите, плус јас сум невидена педантерија, во кафиќ ако видам дека келнерот ми ја фати чашата со прстите од каде што се пие му се дерам толку мислам дека и преку улица ме слушаат.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
е бре... а што е со ставање јазици в уста и разменување на течности и флуиди при секс. Ваљда нема да бараш бактериолошка анализа на партнерот па да одбереш некој со најслични микроорганизми во шуплините.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
се гнасам и тоа многу 100 ке ја погледнам чашата пред да се напијам, приборот за јадењ исто ке го брисам многу пати...и многу мразам кога ме допираат испотени теле по автобуси, во дискотеки итн

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Да може да се рече дека се гадам.Јас многу не почитувам пиење од исто шише или јадење со ист прибор или гризење од храна или овошје што веке го јадам.Така и моите блиски другарки знаат дека не нудам да се напијат сок од шише ако нема чаша за нив на пример, или не давам гриз туку фино ке им скршам ако сакаат.А јадам со ист прибор и пијам од иста чаша само со сопругот.И толку.Од никој друг.Не дека некој не е чист.Ама секој си има различни бактерии во уста или расипан заб што мене може да ми направи проблем.Така да без лутки ама тоа е.:nenene:

П:С.А да ке заборавев-МРАЗАМ нечисти, небањати.Лугево знаат дека смме 21 век и дека има вода за бањање во изобилство,и дека дозволено е да се бањаат повеке од двапати годишно (за парзници)?А да и ова е важно-алиштата кога ке се соблечеш се! оставаат во кујна за да може кога се возиш во автобус да знае и тој што живее на другиот крај од градот што готвела мајка ти денес.:nesvest:

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
у принцип не....
ама има ислкучоци....
имав еден познајник....одамна....на дечкото поимот лична хигиена му беше нешто последно на што помислува....
например косата му беше небањата можда неколку години....имаше партали перут со големина на зрно грашак....:nesvest:
брк неизбричен исто толку време....
во ваков случај незнам кој нормален не би се згнасил....

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
не се гадам од луѓе што ги познавам а од непознати...па да

но и меѓу пријателите секогаш има исклучок:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
И јас го мислам истово. Од каде да знам дека другиот нема некоја болест за која можеби ни самиот не е свесен?
Секој со своите бактерии нека си живее, нека не ги дели на другите, плус јас сум невидена педантерија, во кафиќ ако видам дека келнерот ми ја фати чашата со прстите од каде што се пие му се дерам толку мислам дека и преку улица ме слушаат.
Без претервење Фросе... Цел живот делам и јадење и пиење со другари, од литро и пол пива ко ќе пиеме сите од едно пиеме, па после исто и со следното и така. Исто и со јадење, не се гнасам ич, и ни сум се разболел ни ништо.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Луѓе ако се гнасете толку како тогаш се мувате (лапате)? Со кеса?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И јас ич не се гнасувам. Понекогаш се исплаќа :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom