Сендвичара "Седмица"

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ми имаат кажувано дека сендвичите биле предобри. Обавезно одам да пробам на следното одење за Скопје.

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
леле проблеми напраивте, стандард хамбургер само со мајонез

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
На враќање од Македонија - Црна Гора пробав хамургер ...120 ден али вреди за парите. Редица се чекаше до тротоарот надвор, 15 минути у колона стоев ако не и фазла. Прекрасен прелив, помфрит, па и плескавацита. Последниот залак и бев ТАПАН. :)

Аххх ..да има сега еден :zlo:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Навистина имам само пофални зборови. Ако си гладен и сакаш навистина добро да се најадеш тогаш правото решение е "Седмица"(ова како реклама на топ-шоп:)).
Ги почитувам поради брзината. Можеби се чека ред но откако ќе нарачаш нема да чекаш 10 минути за да добиеш. Цените се посолени, но вреди за парите.
Памтам еднаш бев многу гладен и без многу мислење решив последните пари да ги потрошам кај нив, за што воопшто не зажалив:).

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Порано можеше да се каже дека е поскапа сендвичара. Ама сега ко што гледам сегде се 90 ден хамбугерите па нагоре, а греота е да се споредат со седмица. Добро освен кај Чичко Стоилко кај што има шестина сендвичари на едно место па стандарт е 70.
И не, не работи во недела.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ја мислам дека утре ќе биде посетена после неколку недели повторно.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Порано можеше да се каже дека е поскапа сендвичара. Ама сега ко што гледам сегде се 90 ден хамбугерите па нагоре, а греота е да се споредат со седмица. Добро освен кај Чичко Стоилко кај што има шестина сендвичари на едно место па стандарт е 70.
И не, не работи во недела.
Да, ама порано можеше да се каже и дека Хамбургер (СО компири) беше 80 денари :smir:. Мада тоа беше одамна, ама ко ќе видиш дека сега е 120, 40 денари поскапување не е малку.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Да, ама порано можеше да се каже и дека Хамбургер (СО компири) беше 80 денари :smir:. Мада тоа беше одамна, ама ко ќе видиш дека сега е 120, 40 денари поскапување не е малку.
И тука си во право, си имаат традиција после секој одмор да накачуваат по 10 денари сендвичите. Може е заради дигање на даноци, цени итн. Ама сега сегде стандарт хамбургер е 90/100 ден., до пред две години само седмица и Кинг Бургер се знаеа како поскапи сендвичари.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Моментално Седмица е број еден у градов без сомение.
Петок и сабота навечер секад има 10 души пред тебе а после утакмици(само за Македонија) има гужва ко што имаше гужва за чекање грчка виза.
Али сакам да го пробам од Попе.Порано тој ми беше фаворитот или пак ташкент у трафикине кај Дом на Градежници.Ефтин комбиниран и најадуваше.
Сега Кинг Бургер профитира највеќе у недела кога Седмица не работи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам како сакате цената да остане иста кога поскапува и храната :toe:

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Не знам како сакате цената да остане иста кога поскапува и храната :toe:
Не е проблемот што поскапува храната. Они цените ги формираат од профитабилна гледна точка, си викаат ако може со 120 денари да ни е полна сендвичарата, зошто да не заработиме повеќе. Понуда-побарувачка, тоа е тоа што ја формира цената.
Ако е хамбургер 80 денари, ќе неможеш да влезеш во 7ца од гужва, вака ја прават цената за да биде тамн.
Јасно е дека е скапичко, ама во однос на другите сендвичи мислам дека е исплатливо.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Една има кај грчката амбасада и една во аеродром знам има

Сендвичите лизгаааааааааааааат , компирчките , мајонезот , кечапот , плескавицата , лебчето....абе...еротика бангладеш ми фалеше и една кока кола но ми дојде некако прескапо...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
јадев пред 3-4 недели кога бев во ск
мислам дека беше околу 12 ден. хамбургерот ама вредеше

Kajgana Shop

На врв Bottom