Сендвичара "Седмица"

V

[vladimir]

Гостин
kako mi se jade sea hamburger od sedmica mmm.. go sonuvam dva bi izel bez problem

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Хамбургерот во 7мица пак е усран. Еве зошто:

- Компирите не се тоа што беа, некако се млитави и чудни

- Штедат на кечап и мајонез

- Штедат на Оригано (Оригано? - Да ... можеше со голо око да избројам колку трошки оригано стави.)

- Плескавицата нема вкус на месо, туку соја и газирана вода.

- Лепчето е помало

* Јадевме ја и едно другарче пред 2-3 недели, пола саат после тоа и кај двајцата почнаа тегоби у желудник, гадење и чувство на мачнина...прв пат така да се осеќам по јадењето хамбургер од седмица.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

- Штедат на Оригано (Оригано? - Да ... можеше со голо око да избројам колку трошки оригано стави.)

- Лепчето е помало

* Јадевме ја и едно другарче пред 2-3 недели, пола саат после тоа и кај двајцата почнаа тегоби у желудник, гадење и чувство на мачнина...прв пат така да се осеќам по јадењето хамбургер од седмица.
Тоа е кога немаат конкуренција :(

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
се е супер, уште да напраат како Гирадико, бесплатна достава за минимум 2 хамбургера...
вчера јадев, во средата јадев, денес па ќе јадам...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Кога има проста раја се кладам дека за летен распуст цената ќе достигне и 130 денари.:smir:

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72

- Лепчето е помало

eee исто и јас јадев пред така 3 недели и тоа пола хамбургер и ми се згади мн ми се лошеше од плескавицата..незз зашто:(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За вкусот на плескавицата на замрзнато и јас се согласувам, минатиот пат кога јадев во уста имав осет како сум зела воздух од фрижидер <.<

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40

- Лепчето е помало

jas minatata nedela so edna drugarka jadev, jas kombiniran, a taa hamburger i posle pola saat dvete ne bolese stomak, ama cudno nekako, ne od prejadenost ili nesto ... :toe: ne znam sto se slucuva vo posledno vreme

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Почнале да штедат на помфрит и прелив.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
И јас приметив. Викам да не е само во 7мицата во Аеродром тоа, ама не :)
И во центарскава истото се деси.

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Ај некогаш ке поминам ке пробам чим толку ги фалете :).

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Кога бев на Македонија-Шпанија,и кога се враќав накај дома огладнев и најблиска сендвичара таа ми беше,и чекав едно саат време :) али се исплатеше.Тоа хамбургерот неможев да го дојадам,од што беше ептен голем ! :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Мене као надимак некогаш ми го додаваат ,,седмица'', не се живее некако без седмица бар два пати во недела...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
остај што штедат, туку...
барам пред некој ден појачан помфрит, ми викаат 50-че, мољим!?:wtf:
јасно ни е дека е најубаво и се тоа али нека се стабилизираат малце, не се ЕВН-монопол па да морам нив да им купувам и плаќам.

и сеа глеам зашо комотно за 3 мин. го мзгам цел хам. у последниве месец дена :wtf:
ја па мислев нешто не било вред со мене :pos2:

ем сакаат да дигаат цена, ем да намалат на суровини... е така кај на мајка им минџата... нц нц.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Значи не сум халуцинирала кога видов сендвич кој не личи на претходните :) Па што има една постара,со лута фаца,да може и без помфрит и прелив ќе ги продава сендвичите,мислиш нејзе ќе и ја зголемат платата ако нас не сече.

Kajgana Shop

На врв Bottom