Hooligan
..The President...
- Член од
- 9 февруари 2008
- Мислења
- 2.358
- Поени од реакции
- 701
Види погоре на странава, има материјал кој ќе ти врши работа...Ми треба проект по бизнис!!!Тема:Карактеристики на претприемач!!!ПОМОШ ве молам!!!
Види погоре на странава, има материјал кој ќе ти врши работа...Ми треба проект по бизнис!!!Тема:Карактеристики на претприемач!!!ПОМОШ ве молам!!!
http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=945994Би требало да напишам есеј на тема: „Дали секогаш значи дека со развојот на техниката и технологијата во модерните општества се унапредува и развива светот“
значи одприлика треба да пишуваме за техничко-технолошкиот развој кој достигнува не само неочекувано ниво туку и влијание за врвниот развој на науката така што на нејзиниот развоен пат речиси нема веќе никакви објективни бариери и ограничувања, како и за последиците од сево ова. Доколку на некој му се наваѓа било каков есеј поврзано со ова од голема помош ќе ми биди пошо сум претрупана со писмени теми и тестови ...и то однапред фала се знаи:smir:
еве пак да прашамако има некој материјали или семинарска уште подобро за темата
слобода на говор и говор на омраза
фала :smir:
Ај ова...имаш 26 страни нешто е вишок.Да замолам некој ако има семинарска нешо за : Хиерархија на податоците во компјутерските системи ?
Нешто за “Претприемништво и профит“
Пиши за кока кола компанијата, развојот итн.....има еден куп инфорамции, можеш copy-paste да си играш, така да избегнувап граматички грешки...Ако може некој да ми предложи тема за матура по англиски,ништо конкретно не ми текнува...Фала ондапред...
Ја мислев да пишувам за астрологија,влијание на планетите и нели нормално хороскопски знаци,ми изгледа доста интересно,а и знам вака многу работи така да нема да ми биде многу тешко да ја научам презентацијата?Што велиш?:je::helou:Пиши за кока кола компанијата, развојот итн.....има еден куп инфорамции, можеш copy-paste да си играш, така да избегнувап граматички грешки...