Hooligan
..The President...
- Член од
- 9 февруари 2008
- Мислења
- 2.359
- Поени од реакции
- 701
Ми треба проект по бизнис!!!Тема:Карактеристики на претприемач!!!ПОМОШ ве молам!!!
Види погоре на странава, има материјал кој ќе ти врши работа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба проект по бизнис!!!Тема:Карактеристики на претприемач!!!ПОМОШ ве молам!!!
Би требало да напишам есеј на тема: „Дали секогаш значи дека со развојот на техниката и технологијата во модерните општества се унапредува и развива светот“
значи одприлика треба да пишуваме за техничко-технолошкиот развој кој достигнува не само неочекувано ниво туку и влијание за врвниот развој на науката така што на нејзиниот развоен пат речиси нема веќе никакви објективни бариери и ограничувања, како и за последиците од сево ова. Доколку на некој му се наваѓа било каков есеј поврзано со ова од голема помош ќе ми биди пошо сум претрупана со писмени теми и тестови ...и то однапред фала се знаи:smir:
ако има некој материјали или семинарска уште подобро за темата
слобода на говор и говор на омраза
фала :smir:
Да замолам некој ако има семинарска нешо за : Хиерархија на податоците во компјутерските системи ?
Нешто за “Претприемништво и профит“
Ако може некој да ми предложи тема за матура по англиски,ништо конкретно не ми текнува...Фала ондапред...
Пиши за кока кола компанијата, развојот итн.....има еден куп инфорамции, можеш copy-paste да си играш, така да избегнувап граматички грешки...