- Член од
- 10 јуни 2012
- Мислења
- 129
- Поени од реакции
- 23
Jas imam podatoci i literatura mozam da ti napravam seminarska po eftina cena.Pisi inbox
Пиши само Економијата на Македонија е во длабоки го#на па така да немаме пазар за недвижности автомобили и неживотно осигурувањеИтно ми треба семинарска што опфаќа истражување на пазарот во македонија за неживотно осигурување... автомобили, недвижности итн
Пиши само Економијата на Македонија е во длабоки го#на па така да немаме пазар за недвижности автомобили и неживотно осигурување
Ke moze li i mene koleske da me izbavite od pekolot so prasanjata?jas imam
na koj fakultet si i po koj predmet i na sto tema ti treba ??? ako mozam ke ti pomognamИма некој што прави дипломски и колку е цена, имам материјали
ми требаат материјали за следниве предмети ако иматеNudime izrabotka na seminarski,esei,logoa,maturski,meni ,vizit karti,kompjuterska obrabotka na tekst,biznis planovi,statisticka obrabotka na magistratura,doktorati,anketi,prevod od angliski jazik,brzo i po mnogu povolni ceni.Gratis multimedijalna prezentacija na sodrzinite.
Cenovnik:
Seminarski-400 den
Esej-150 den
Logo-250 den
Maturska -350 den
Meni-500 den
Vizit karti-100 den za 100 karticki
Kompjuterska obrabotka na tekst-350 den
Biznis plan-150 den
Statisticka obrabotka na magistratura-500 den
Doktorat-600 den
Anketi-200 den
Prevod od angliski jazik-150 den
Kontakt preku inbox ili mail:freelanceuslugi@hotmail.com
Uslugi mozat da koristat i luge od drugite gradovi,dostava na trudot po e-mail i isplata na sredstva preku transakciska smetka.
Јас можам да ти направам ,имам направено на доста луѓе од форумот.Пиши ми инбокс да се договоримеИма некој што прави дипломски и колку е цена, имам материјали