Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молаам !!! Ќе може ли некој да ми помогне за есеј... Есејот треба да биде составен со следниве зборови Беда, војна, неукост, болести, глад и студ...! треба да биде некаде од околу 100 до 150 букви... Ако може некој да состави барем нештоо ве молам !!! :(

Имате ли некои материјали за заштита од корозија?
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 13:44 ---
Имате ли некои материјали за заштита од корозија?

ве молам помогнете ми за есеј за евгениј и онегин, (но не линкови од нет. затоа што на нив е расакжуван романот) ако може барем вовед ве молам, или нешто за романтизмот, за животот, за младоста , за љубовта :) ве молам

кој што може нека ми помогне.....ми треба семинарска за крсте петков мисирков со најмногу 12 страни ве молам помогнете некако ми треба итно за утре ... :(

Ае некој математичар ако може да ми ја реши задачава:

Во кој квадрант на координатната рамнина се наоѓа точката, ако нејзините координати (x,y) ги задоволуваат условите:
а) x < 0, y = 0
б) x = 0, y < 0
в) x = y

Она што ме буни е тоа што точките под а) и под б) лежат или на апцисата или на ординатата. :cautious:
Под в) мислам дека е или во првиот или во третиот квадрант.
а) На негативниот дел од х-оската или на граница меѓу втор и трет квадрант
б) На негативниот дел од y-оската или на граница меѓу трет и четврт квадрант
в) x,y>0 - Прв квадрант
x,y<0 трет квадрант
Поздрав

ај некој ако има прашања за испит право на европска унија нека прати stojanova_verce@hotmail.com МНОГУ ЌЕ БИДАМ БЛАГОДАРНА многу ми е битно ;)

Nudime izrabotka na seminarski,esei,logoa,maturski,meni ,vizit karti,kompjuterska obrabotka na tekst,biznis planovi,statisticka obrabotka na magistratura,doktorati,anketi,prevod od angliski jazik,brzo i po mnogu povolni ceni.Gratis multimedijalna prezentacija na sodrzinite.
Cenovnik:
Seminarski-400 den
Esej-150 den
Logo-250 den
Maturska -350 den
Meni-500 den
Vizit karti-100 den za 100 karticki
Kompjuterska obrabotka na tekst-350 den
Biznis plan-150 den
Statisticka obrabotka na magistratura-500 den
Doktorat-600 den
Anketi-200 den
Prevod od angliski jazik-150 den
Kontakt preku inbox ili mail:freelanceuslugi@hotmail.com
Uslugi mozat da koristat i luge od drugite gradovi,dostava na trudot po e-mail i isplata na sredstva preku transakciska smetka.

Дечки, некој да не има материјал за берза, за македонската берза, да ми прати, ми треба за семинарска.

Дали можете да ми поогнете каде можам да најдам материјал за семинарска по трудово право на тема Работата на занаетчиството во хуманизмот ???:)
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 17:40 ---
Дали можете да ми поогнете каде можам да најдам материјал за семинарска по трудово право на тема Работата на занаетчиството во хуманизмот ???:)

--- надополнето: 12 јуни 2012 во 17:40 ---
Jas mozam da ti izrabotam samo kazi za koga ti treba?

Ми треба материјал за семинарска по Бази на податоци на една од овие теми: Вовед во SQL, Triggers, DDL, DML или XML.Семинарската треба да ми е готова до вторник. :)

Napisi mi utre privatna poraka ,bidejki denes sum zafaten ke vidam sto mozam da napravam.

1.JPG
да не има некој семинарска на некоја од овие теми? фала однапред​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom