Секс школо

Член од
2 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
2
Pred mesec dena prv pat imav odnosi.Megjutoa do sega nemam ni ednas svrseno.Neznam vo sto e problemot.I decko mi znae i sekoj pat koga imame odnosi se poise i poise se trudi ali ne ide...imame probano na razlicni nacini ja na nego,odpozadi,so prsti...ednostavno nemozam...Vo sto e problemot? :S

ve molam za seriozni odgovori...inaku imam 19 god
Ti izgleda toa sto go pravis NE UZIVAS tuku izgleda onaka haha KOLKU DA SE KAZE IMAV SEKS...... pred se za da svrsis ti treba MAKSIMALNA OPUSTENOST i najdobro e DA SE PREPUSTIS ILI OSTAVIS NA SAMITE PODVIZI haha ili CUVSTVA sto izleguvat pri samiot odnos i ednostavno SE SVRSUVA BEZ NIKAKVA PRICINA..... a ne gi probuvaj razlicnite nacini ako na ovoj nacin ne uspeva togas KUPI SI VIbbbbbrrrrrrrrrrrator :D

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
znaci vaka ako moze malku pomosh od poiskusnite..imavme seks bez kondom i ne svrsis vo nea ali sega neso drugo ne kopka..dali toa pred da svrsis kako navlaznuvanje so e,e isto taka plodno kako spermata?ustvari dali toa e eden vid sperma i dali moze da se stane tatko od toa?:jaj:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
znaci vaka ako moze malku pomosh od poiskusnite..imavme seks bez kondom i ne svrsis vo nea ali sega neso drugo ne kopka..dali toa pred da svrsis kako navlaznuvanje so e,e isto taka plodno kako spermata?ustvari dali toa e eden vid sperma i dali moze da se stane tatko od toa?:jaj:
Не ти се дешава тебе ова втор пат?
Секс за секое дете :icon_roll

Инаку, да, таа течноста е плодна ама не како спермата, помалку сперматозоид има ама има шанса да се стане татко од таа.
Златни кондом4иња.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
АЈ за 9 месеца викај на тиганици :nenene:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Минимални шанси. 99% не е бремена, ама не ризикувај другпат... би можел да си во тој 1 процент.

АЈ за 9 месеца викај на тиганици :nenene:
Немој вака бре. Доста уплав имат детево сега и ти го притресвиш вака. Биди чоек.

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
lej luge sega stomakov me skina doma lej aj neka dobie u pm neka ide...imavme sex taka predhodnata nedela denes pak lej ......ne oti so bese sex ali aj da se kaze zaso imavme kondomi i sakase bez kondom au demek da oseti chustvo i aJ ednash dvapati vleze isto taka i denes lej lugee.....:tapp:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
lej luge sega stomakov me skina doma lej aj neka dobie u pm neka ide...imavme sex taka predhodnata nedela denes pak lej ......ne oti so bese sex ali aj da se kaze zaso imavme kondomi i sakase bez kondom au demek da oseti chustvo i aJ ednash dvapati vleze isto taka i denes lej lugee.....:tapp:
Добро бе та остината е или како? Поважен и е филингот или заштитата? Дај седни на муабет со нејзе и објасни и дека не планираш да гледаш деца од 16 години. И олади малце, ќе добијат.

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
Добро бе та остината е или како? Поважен и е филингот или заштитата? Дај седни на муабет со нејзе и објасни и дека не планираш да гледаш деца од 16 години. И олади малце, ќе добијат.
falal brat4e premn onak ami olesna malce :)

bojan_reddevil

Господар (MASTER)
Член од
18 јуни 2008
Мислења
21
Поени од реакции
1
Чудна сперма

Имам 15 години и мастурбирам по околу 4 пати на ден
денес прво мастурбирав во 18:00 и свршив два пати
па следно мастурбирање ми беше во 22:00 тогаш свршив три пати
и сега во 1:30 часот мастурбирам и има што да мастурбирам гледам толгу густа сперма која беше само малку водеста
повеќе личеше на гумени бомбони одколку на сперма
Во што е проблемот ?

Член од
2 јануари 2009
Мислења
239
Поени од реакции
16
Nema problem, ne se grizi, pauziraj den dva, i se ke bide vo red:helou:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Јасно,убаво го објасни баш како гумена бомбона.Пробај да не претеруваш само зашто во тие години јака навика може да ти стане па стануваш ептен зависен.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
:pos2::pos2::pos2::pos2:

ЦАР СИ БЕЕ:vozbud:

Нормално дека ќе биде водеста.....се си испразнил...од тестисите.

Чекај недела,собери резерва и после маратонски.:pos2:
Не е водеста напротив е густа

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
Имам 15 години и мастурбирам по околу 4 пати на ден
денес прво мастурбирав во 18:00 и свршив два пати
па следно мастурбирање ми беше во 22:00 тогаш свршив три пати
и сега во 1:30 часот мастурбирам и има што да мастурбирам гледам толгу густа сперма која беше само малку водеста
повеќе личеше на гумени бомбони одколку на сперма
Во што е проблемот ?
Aко не си жалиш курот, дај имај милост кон раката ти.
Свесен си колку е шест пати?
Не е ни чудо на такви ствари да наидуваш како „проблемот ти“.

Kajgana Shop

На врв Bottom